To je to što me zanima!

Milorad Pupovac: Očito za Srbe u Hrvatskoj nema mira...

Pupovac je komentirao paljenje Novosti koje je usred Zagreba ispred te novinarske redakcije u sjedištu SNV-a izveo čelnik A-HSP-a Dražen Keleminec
Vidi originalni članak

Ja sam navikao trpjeti nečinjenje države. Napade na moju obitelj, na institucije i na mjesta gdje rade pripadnici srpske zajednice. Jer očito za Srbe mira u Hrvatskoj nema, rekao je u subotu  predsjednik SNV-a i saborski zastupnik Milorad Pupovac za Dnevnik.hr.

 Podsjetimo, dvadesetak simpatizera Autohtone - Hrvatske stranke prava (A-HSP) u subotu je prosvjedovalo ispred sjedišta Srpskog narodnog vijeća (SNV) u Zagrebu, pod sloganom "Zaustavili smo vas 1991., zaustavit ćemo vas opet", a čelnik te neparlamentarne stranke Dražen Keleminec pritom je spalio primjerak SNV-ovog tjednika "Novosti", rekavši da su pozivale na podmetanje požara u Hrvatskoj u jeku turističke sezone.

Premijer Andrej Plenković je rekao da je riječ o marginalnoj stranci koja već dugi niz godina ima takvu vrstu prosvjeda i da se ne bi uopće posebno na to obazirao. 

Idi na 24sata

Komentari 178

  • 14.09.2017.

    Pupi, izgleda da ne bu nis bez trupaca.Znas vec kako to ide?

  • kumpirovic 13.09.2017.

    **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • max2017 04.09.2017.

    SVE ostale manjine imaju ista zakonska prava ,jedino ih Srbi posebno(maksimalno) financijski konzumiraju,. Nitko ne brunda sam njima furt neki ......fali.......Da točno je da su do 90 bili ibermenši bez osnove ali silom..Pupovec vidi da ima političku konkurenciju ( u srpskom življu) pa se dodatno dreči i kmeči.......da bi doživotno bil u Saboru na pipi

Komentiraj...
Vidi sve komentare