To je to što me zanima!

Miloradu Pupovcu su zbog tumora odstranili bubreg

Potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac (56) je operiran u KBC-u Rebro u Zagrebu. Odstranili su mu bubreg zbog tumora. Operiran je 26. veljače
Vidi originalni članak

Milorada Pupovca (56), saborskog zastupnika i potpredsjednika SDSS-a operirali su prije šest dana u zagrebačkom KBC-u Rebro. Na redovitom sistematskom pregledu na koji Sabor šalje svoje djelatnike dijagnosticirali su mu tumor na bubregu, koji su hitno morali odstraniti kako ne bi metastazirao. Tumor je bio u ranoj fazi, a liječnici su ga otkrili slučajno.
- Pupovca sam posjetio u ponedjeljak, nakon što su ga preselili na odjel. Osjeća se dobro, a u subotu će ga liječnici pustiti na kućnu njegu - ispričao je Vojislav Stanimirović, predsjednik SDSS-a.
Stanimirović dodaje kako se Pupovac ne planira prestati aktivno baviti politikom, nego se, dapače, želi vratiti na posao već kroz dva tjedna. Ipak, konačnu odluku o njegovu povratku na posao donijet će liječnici. Njihove prognoze u Pupovčev oporavak su optimistične, budući da se tumor nije proširio na druge organe.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • brezanova 04.03.2010.

    Želim vam svako dobro!

  • TOMO OMIS 04.03.2010.

    Sada će se jaca i milanović sažaliti nad njim te dati dvostruko pravo glasa. Inače želim vam brz oporavak ali isto tako želim odlazak srba iz političkog života hrvatske.

  • hahahaha 04.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare