To je to što me zanima!

Milošević je s 1400 izaslanika HDZ-a razgovarao telefonski

Kako javljaju iz Miloševićeva stožera, za taj je razgovor po prvi puta u Hrvatskoj korištena američka tehnologija "Telephone Town Hall", odnosno telefonska vijećnica
Vidi originalni članak

Jedan od kandidata za predsjednika HDZ-a, Domagoj Ivan Milošević, u ponedjeljak navečer je održao telefonski konferencijski razgovor na kojem je uživo razgovarao oko sat vremena s više od 1.400 izaslanika na XV. Općem saboru HDZ-a. Kako javljaju iz Miloševićeva stožera, za taj je razgovor po prvi puta u Hrvatskoj korištena američka tehnologija "Telephone Town Hall", odnosno telefonska vijećnica, koja omogućava istovremeni razgovor s velikim brojem ljudi, piše vecernji.hr.

Izaslanici su putem telefonskog razgovora Miloševiću postavljali pitanja o njegovom programu za Hrvatske i HDZ-a.

- SDP nikada nije dobio izbore, nego ih je HDZ gubio zbog vlastitih pogrešnih poteza - rekao je Milošević.

Među izaslanicima je provedena i anketa koja je pokazala da će se njih 4 posto prilikom odabira šefa stranke na predstojećim izborima voditi preporukom svog gradskog ili županijskog odbora, 47% kvalitetom programa, a 49% smatra kako predsjednik HDZ-a treba biti onaj koji može pobijediti Zorana Milanovića na idućim izborima.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • zgzg 09.05.2012.

    Kažu traba ih zatvorit !!! Ma da treba, ali treba im uzet svu lovu koju su stekli na ovaj za njih pošten način....neće njih razvalit zatvor nego neimaština...e da mi je to vidjet... njegov tatica je devedesetih vozio jugića a sad su velike gazde (tako sam barem čuo ali nisam vidio)

  • zenga2 08.05.2012.

    Pa šta ti imaš protiv mene i istine Admine , pa neka me lopov tuži, i ti ih štitiš, zapamtit ću ti to kada ja dođem na vlast .Sve je moguće

  • bajkerica1 08.05.2012.

    opaaaaa......vidi se ko ima najviše novca.....saziva on na sve strane....od kud mu lova.....bit će posla za pravne službe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare