To je to što me zanima!

'Ako ste sretni s ovih 10 god., glasujte za HDZ ili Kukuriku'

Izbori 2011: Kome vjerujete? O gospodarstvu, krizi u eurozoni i financijama raspravljali su Velimir Srića, Dragan Kovačević i Domagoj Ivan Milošević
Vidi originalni članak

Ako su građani zadovoljni s proteklih deset godina, neka glasaju za jedne i druge. Ali ako misle da u promjeni ima mjesta za nove ljude i novi duh, onda neka pogledaju neke druge opcije, rekao je Velimir Srića (HSLS) u emisiji 24sataTV Izbori 2011: Kome vjerujete?

Dragan Kovačević je rekao da nakon HDZ-ove vlasti, koja u kontinuitetu traje osam godina, ostaju samo minusi. Dodaje da je program Kukuriku koalicije koncipiran kako treba da bi zemlja izašla iz krize. Dodaje da moramo doći do potencijala između 1,8 i 2 milijuna ljudi koji rade, a sad je taj broj oko 1,5 milijuna. Milošević smatra da bi HDZ trebao dobiti glas jer su pokazali da su na visini zadatka te dodaje da je siguran kako će u sljedeće četiri godine unaprijediti gospodarstvo i znati sačuvati hrvatske interese.

Prema rezultatima ankete na kraju emisije najviše, 56 posto, glasova skupio je Dragan Kovačević.

Tijek emisije pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 19

  • stari mudrac 01.12.2011.

    ako vam je nelagodno (prema samom sebi) glasati za HDZ, a htjeli bi, glasajte za HSLS. to je isto. i bilo, i biti će!

  • blagica_1 01.12.2011.

    Jedine pozitivne promjene su se dogodile u HDZ-u. Lopovi su u zatvoru ili se spremaju u zatvor, dok druge stranke i dalje skrivaju svoje lopove. SDP nema ama baš nikakav program niti plan osim što su dobro isplanirali raspored sjedenja u foteljama. Za drugo ih i tako nije ni briga. Zato glasajte ili za HDZ ili za HSP a najbolje još za HRAST - poštene mlade ljude koji vole ovu državu.

  • bajo90 01.12.2011.

    osobno poznam dragana kovačevića i mogu reći da je prije svega čovjek pa onda političar...želim mu sve najbolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare