To je to što me zanima!

Milošević se natječe za čelnika HDZ-a: Reakcije su odlične!

Razgovarao sam s većim brojem kolega i njihove reakcije bile su odlične. Potpuno su otvoreni za timski rad i suradnju, istaknuo je Domagoj Ivan Milošević
Vidi originalni članak

Ivan Domagoj Milošević kandidirat će se za mjesto predsjednika HDZ-a na nadolazećim unutarstranačkim izborima, piše Slobodna Dalmacija

- Razgovarao sam s većim brojem kolega i njihove reakcije bile su odlične. Potpuno su otvoreni za timski rad i suradnju. Dijelimo zajedničku želju da se HDZ ponovno uzdigne, da njegovo vodstvo vrati ponos svojim članovima – rekao je Milošević koji je o svojoj namjeri razgovarao s Darkom Milinovićem, Vladimirom Šeksom te Andrijom Hebrangom. Trenutačna predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor navodno je jako burno reagirala na Miloševićevu kandidaturu.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Njonjo i Anemični 06.01.2012.

    Ja mislim da nam je dosta političkih vođa iz Dalmacije oni su nam uništili državu i još imaju obraza opet da se kandidiraju kada će to ljudi vidjeti pa srbi su nam bili od dalmatinaca!!!!

  • feba 06.01.2012.

    Za mene je ovaj čovjek još jedan odvratan lik iz HDZa.Osobno ne vidim nikog tko bi pošteno vodio tu stranku jer u nazivu imaju DEMOKRATSKA a NIKAD nisu bili demokrati.Ta bolesna potreba da budu velikani,veličanstveni i Bogom dani je i dovelo stranku gdje jesu.Toliko pljuvanja po crvenima,po Titu a tako silno žele tu Titovu vladavinu.

  • rosa110 06.01.2012.

    Za HDZ-e bilo bi najbolje da se sada i zvanično privatizira za jednu kunu. Do sada je bio prčija Tuđmanova, zatim Sanaderova, a zadnje dvije i pol godina i Vlaisavljevićkina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare