To je to što me zanima!

Milošević 'umro' od smijeha na pitanje o vladinim investicijama

HDZ-ov ekonomski strateg Domagoj Ivan Milošević nije se mogao prestati smijati na pitanje pa se ispričao novinarima i zamolio da ponovno snime njegovu izjavu
Vidi originalni članak

Vladin plan investicija za 2014. godinu i najave Branka Grčića kako opet očekuje desetke milijarda kuna vrijedne investicije izazvali su reakcije kod oporbe. Čini se kako opozicija Vladine najave ne shvaća najozbiljnije. Na pitanje kako ocjenjuje vladin plan, Domagoj Ivan Milošević (HDZ) 'odvalio' se od smijeha.

- Pozitivno - jedva je izgovorio smijući se. Nije se mogao zaustaviti pa se ispričao novinarima i zamolio da snimanje izjave krene iz početka.

Zaključio je kako Hrvatsku mogu izvući iz krize jedino privatne investicije.

Kritizirao je vladajuće po pitanju Zračne luke Zagreb. To se, kaže, moglo riješiti u šest mjeseci umjesto u dvije godine.

Dodao je kako je Hrvatska tehnički izašla iz recesije 2011. godine.

- Ova Vlada nas nije vratila u recesiju, nego i u depresiju. Vole se baviti autima i pametnim telefonima - zaključio je Milošević.

Idi na 24sata

Komentari 206

  • l0pov 13.12.2013.

    I treba nam se smijati u lice! Zato sto moze! Ma smiju se oni svi skupa, sva umrezena bratija iz svih vladajucih stranaka, do sada! Sram Nas bilo!

  • perostar 13.12.2013.

    smiju se oni nama već godinama, evo i tu se smiju gdje se jadnici pate dobiti posao http://www.virovitica.net/oglas-za-prijem-u-sluzbu-na-viroviticki-nacin/22463/

  • stipe_mali 13.12.2013.

    Ja na ovo gledam samo kao na jedan zdravi, iskreni smijeh, koji se ne može suspregnuti....Smijeh koji je odličan za srce i trbušne mišiće,....koji jača obrambene snage organizma, potiče izmjenu tvari i opskrbljenost krvlju srca i pluća, snižava krvni tlak i razinu šećera u krvi.....Ovo je zdravi smijeh koji razgrađuje hormone stresa adrenalin i kortizol, te relaksira cijeli organizam....i drago mi je kada se netko ovako smije.... Smijanje povećava i kapacitet pluća i njihovu opskrbljenost krvlju bogatom kisikom, a pogoduje i izmjeni plinova prilikom disanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare