To je to što me zanima!

Mina Minić je učio Dragana Dabića kako liječiti rukama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Karadžiću su u zatvoru izmjerili tlak, koji je kao u mladića. Ima 130/80. Godinama navodno ne jede meso i često posti. Minić ga je učio iscjeljivanju
Vidi originalni članak

Uvijek ga je nešto interesiralo više od drugih, stalno me je nešto zapitkivao. Zbog toga sam mu dao ime David, koje je on poslije stavio uz Dragan Dabić - priča Mina Minić raradiostezist, koji je Dabića upoznao 2006. godine i podučio ga radioesteziji i tajnama alternativne medicine.
Možda je baš prijateljstvo s Minom Minićem utjecalo na Karadžićev novi stil života. Postao je vegetarijanac. U zatvoru su 64-godišnjaku izmjerili krvni tlak 130 sa 80, kakav je karakterističan za mlade.
Dabić je navodno ljude liječio čak i u Austriji i Italiji. U te zemlje je, tvrdi bečki Kurir, došao s hrvatskom putovnicom, a nazivao se Pera.
Mileva Cicak, ljubav Dragana Davida Dabića, lika iza kojeg se skrivao Radovan Karadžić, zadnji put je vidjela ljubavnika u petak prije uhićenja. Navodno su išli liječiti autistično dijete. Mileva je bila zaprepaštena kad je saznala tko je zapravo njezina ljubav.
Ona nikada nije sumnjala u njegov identitet. Karadžićeva supruga Liljana još nije ništa rekla o muževoj ljubavnici. Radovanov odvjetnik kaže kako ga supruga nije nazvala u zatvoru jer Karadžić ne može telefonirati. Neki kažu da je Karadžiću bolje da mu žena, poznata po eksplozivnoj naravi, ni ne dođe u posjet nakon što je saznala za Milevu.

'NIJE LIJEPO KRITI SE IZA TUĐEG IMENA'
Dragan Dabić iz Rume, pravi Dragan Dabić, već danima nema mira. Telefon mu stalno zvoni, a kroz vrata mu stalno ulaze novi novinari, kojima objašnjava kako on nije Radovan Karadžić.
- Kriti se iza tuđeg imena i nije baš lijepo - kaže Dabić, koji se u šali javi i s “ovdje Radovan”.
- U šali kažem da sam postao i doktor za tu, kako se ono kaže, alternativnu medicinu, đavo će ga znati - priča Dabić.

FRIZURU SLAGAO PO UZORU NA SAMURAJE
Radovan Karadžić, alias Dragan Dabić, nosio je dugu sijedu kosu vezanu u repić. Gotovo identitčno kosu su vezali japanski samuraji, koji su duboko vjerovali u snagu meditacije i ujednačenosti tijela i duha. Sličan svjetonazor “prodavao” je i Dragan David Dabić baveći se alternativnim liječenjem. Samuraji su bili ratnička kasta feudalnog Japana. Ako bi doživjeli poraz, počinili bi ritualno samoubojstvo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • CROkodiL 26.07.2008.

    e moj Radovane, što si hebo, hebo si... sad ti ostaje drk drk i hebanje sa Šešeljem....

  • Kusirica 26.07.2008.

    Za ne verovati da ti cuvik i ne izaziva tuliko paznje vise! Tuliko lit se kaj sakriva i nenemu nis. Mislim da smo trudni (umorni) od medija i politickih fabula na racun njega. Trudni smo ud njega i svaceg slicnog. Jebi te se Cetnici i Ustase vec jednom.

  • balun 25.07.2008.

    Zainteresirani mu mogu pisati na novu e-mail adresu dddavid@Sheweningen.DENHAAG :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare