To je to što me zanima!

Ministar je potpisao odbijenicu: BiH ipak neće izručiti Mamića?

Mamić se nalazi u BiH nakon što je dan uoči izricanja presude u lipnju prošle godine stigao u Međugorje. Županijski sud u Osijeku osudio je Mamića nepravomoćno na šest i pol godina zatvora
Vidi originalni članak

Ministar pravosuđa BiH Josip Grubeša potpisao je rješenje kojim se odbija molba Ministarstva pravosuđa Hrvatske da se Zdravko Mamić izruči Hrvatskoj. 

'ISTINA JE DA SAM MU KUPIO KUĆU' Mamić: Karamarko me spojio s Vargom, dao mi je njegov broj

- Obavještavamo vas da je ministar pravosuđa BiH, nakon što je Sud BiH utvrdio da nisu ispunjene zakonske pretpostavke (zakonski uvjeti) za izručenje potraživanog Zdravka Mamića iz BiH u Republiku Hrvatsku, donio rješenje kojim se odbija molba Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske za izručenje potraživanog – rečeno je Dnevnom avazu. 

A ZNA SE DA JE U BIH... Mamiću su odgodili ročište jer nije uredno primio sudski poziv

To znači da će Mamić, nakon što je Sud BiH ranije utvrdio da nisu ispunjeni zakonski uvjeti za izručenje, definitivno ostati u BiH. On se nalazi u BiH nakon što je dan uoči izricanja presude u lipnju prošle godine stigao u Međugorje.

KAZNE SU PREBLAGE Žalba na presudu: Uskok traži veće kazne za Mamića i trojicu
Županijski sud u Osijeku osudio ga je nepravomoćno na šest i pol godina zatvora, zbog čega Hrvatska tražila njegovo izručenje. 

 

Idi na 24sata

Komentari 106

  • ursuss 17.01.2019.

    eto koliko ti "domoljubi" vole Hrvatsku.. koliko bi ginuli u ratu za istu...moš misliti.. ovakvi, kao i Sanader ..Vidošević,Kalmeta..Borg..."domoljubi"....vole Hrvatsku i vide ju kao kravu muzaru...

  • skipi 16.01.2019.

    Gospodo više ukinute to nezahvalno dvojno državljanstvo....zar ne vidite da je to zlo za matičnu državu

  • Istvan Serekesz 16.01.2019.

    ma pa nije lud...ko ima živaca i strpljenja za naše orjunaše...............mogu mu dakle popushiti,................

Komentiraj...
Vidi sve komentare