To je to što me zanima!

Ministar Čobanković nije smio uzeti europski novac za farmu

Čobanković nije smio koristiti novac iz pretpristupnih fondova da proširi farmu već samo da je uskladi s europskim standardima. Ne bi se smio baviti poljoprivredom
Vidi originalni članak

Europski političari, koji su poljoprivrednici i imaju pravo na poticaje iz europskih fondova, nemaju se pravo koristiti svojim službenim položajem za privatnu korist, rekao je to za Večernji list Roger Waite, glasnogovornik europskoga povjerenika za poljoprivredu i seoski razvitak Daciana Ciolosa. 

Prema toma, ministar Petar Čobanković nije smio uzeti pola milijuna eura poticaja koje je u proteklih sedam godina dobio za svoje obiteljsko imanje. Waite upozorava da Čobanković nije smio koristiti novac iz pretpristupnih europskih fondova da proširi farmu nego samo da je uskladi s europskim standardima. Također, političari na izvršnim dužnostima ne smiju se u vrijeme dok ih obnašaju baviti nikakvim privatnim poslovima.

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 57

  • tužni šokac 17.05.2011.

    kakav divan komentar jesi li u susjedstvu ili njihov odvjetnik..kada plaćam participaciju imam ukupni zbir primanja a te glupostio baci u dunav

  • kikasy27 17.05.2011.

    llllllllllllllllloooooooooooooooopppppppppppppppppppooooooooooooooovvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • kiko1 16.05.2011.

    Pa nije Hrvatska Europa. Za nas je i tunguzija demokratska država gdje se zna neki red i zakon, a kod nas se zna samo zakon jačeg tj. močnijeg!

Komentiraj...
Vidi sve komentare