To je to što me zanima!

Ministar graditeljstva poručio Holy: Ne diraj mi u moje meso!

Zeleni ponedjeljak uvela je prije tri tjedna iz ekoloških razloga ministrica zaštite okoliša. Ministar Vrdoljak se ne slaže jer misli da nije u redu bilo što nametati
Vidi originalni članak

Povrtna musaka, rižoto od šparoga te grah bez kobasica bili su u ponedjeljak na jelovniku kantine dvaju ministarstava. Zeleni ponedjeljak uvela je prije tri tjedna iz ekoloških razloga ministrica zaštite okoliša Mirela Holy.

- Mi Slavonci nedjeljom pojedemo puno mesa pa nam odgovara lakši ponedjeljak - izjasnio se pomoćnik ministrice Goran Heffer.

Bezmesni početak tjedna sviđa se i vegetarijanki Nadi Bedenko, koja ostale dane hranu nosi od kuće. Protiv zelenila je ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak, koji jede u istoj menzi.

- Svaki dan trebao bi biti i mesni i bezmesni meni. Nije u redu bilo što nametati - kaže. Ručak sa salatom i desertom košta 16 kuna. 


Idi na 24sata

Komentari 49

  • srcenadlanu 07.03.2012.

    Ma ja jesam za zdravu hranu, očuvanje okoliša i sve to samo kojim pavom meni neko da određuje što ću ja jesti. To može samo kada doem u nečiji dom gdje sam dočekana sa dobrodošlicom, a ovo preseravanje...nema kraja. A kao drugo, kada i idemo k vragu, oni će i dalje "papati" za iste novce a mi nećemo imati mjesta pored kontejnera.Sram ih bilo....

  • unterštat 07.03.2012.

    Bravo za Vrdoljaka,jer gdje će slavonca lišavati mesa u obroku.Da sam umjesto Vrdoljaka,ponijeo bih ponedjeljkom kobasice,kulena,čvaraka i slanine i sjeo sa ministricom za stol za ručavanje,pa neka slini. PS. Vidjet ćemo dali će kome od vlade pasti na pamet da korigiraju cijene,jer ovako samo provociraju one koji jedva da preživljavaju.

  • Zora 06.03.2012.

    Halo ministre!!!! Nama penzičima je svaki dan ponedjeljak tj. ručak bez mesa. Mogli bi se solidalizirati sa pukom bar ponedjeljkom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare