To je to što me zanima!

Ministar Jakovina: Proizvođači mlijeka moraju biti zadovoljni

Otkupljivači mlijeka su proizvođačima ponudili porast otkupne cijene od 15 lipa po litri. Oni nisu zadovoljni i traže povećanje otkupne cijene mlijeka s 2,40 na 4,05 kn
Vidi originalni članak

Proizvođači mlijeka morali bi biti zadovoljni porastom otkupne cijene mlijeka od 15 lipa po litri, rekao je ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, piše u subotu HRT. Toliko povećanje su naime najavili otkupljivači. No Koordinacija udruga proizvođača mlijeka je nezadovoljna te su najavili kako će prekinuti isporuku ako Ministarstvo poljoprivrede ne bude utjecalo na povećanje otkupne cijene mlijeka s 2,40 kuna na 4,05 kuna.


Idi na 24sata

Komentari 63

  • zdrawe 22.10.2012.

    daj ostavku!!!zbog tebe i tvog shvacanja poljoprivrede i poljuprivrednog razvoja hrvatske u hrvatskoj je poljoprivredi kaos,i propadanje..

  • žac77 21.10.2012.

    neka si ministar napravi farmu,neka si kupi krave i predaje mlijeko po ovoj cijeni pa da vidimo dali će biti zadovoljan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • dahhmal 21.10.2012.

    Da mi znati ko je tebe takvog korumpiranog stavio na ministarsko mjesto,ti si jasno stao na stranu mljekara kapitalista kaj ne bi ti trebao štititi seljake i proizvodnju mlijeka a ti štitiš strance ,naravno da njima paše da naše proizvođače unište kad uvoze mlijeko i proizvode iz svoje zemlje.Ako si hrvatski ministar onda štiti Hrvate ako ne želiš onda široko ti more.

Komentiraj...
Vidi sve komentare