To je to što me zanima!

Ministar je dao Kramariću 'žuti karton' zbog kolumne

Hrvatski veleposlanik na Kosovu, Zlatko Kramarić, napisao je u svojoj kolumni za 'Tjednik' kako su tamošnji političari doveli državu na kravu muzaru
Vidi originalni članak

Ministar Gordan Jandroković ukorio je Zlatka Kramarića, hrvatskog veleposlanika u Prištini, zbog kolumne u slavonskom 'Tjedniku'. Kramarić je u posljednjem broju objavio tekst u kojem je iznio ocijene stanja na Kosovu koje se ozbiljno kose s njegovom diplomatskom funkcijom.
- Mnogi od kosovskih aktera javnog političkog i inog života sveli su državu na kravu muzaru... - samo je jedan od neprimjerenih napisa u novinama. Kramarić je izgleda zaboravio poduku s Diplomatske akademije MVPEI-a o suzdržavanju od javnog komentiranja unutarnjih prilika u zemlji domaćinu. Ovaj put je prošao samo sa opomenom, no Jandroković mu je jasno dao do znanja da će idući put tražiti njegov opoziv, piše Slobodna Dalamacija.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • PoliticarBR 14.07.2010.

    bice da je to gamad od politicara koja se pojavljuje pri stvaranju svake nove drzave..... jedan c/p onako prigodni za sve politicare : \"Protiv malih krvopija se treba boriti uklanjanjem vode iz jama, posuda i guma, pomoći će i zaštitne mreže....\"

  • tužni šokac 14.07.2010.

    istina teško pogađa ako je laž u zatvor a laž nije samo naprijed imaš do crvenog kartona i drugo ppoluvrijema a naša vlada je u produžecima čekamo penale da ih nabijemo

Komentiraj...
Vidi sve komentare