To je to što me zanima!

Ministar Lalovac: 2015. godine će sve biti na stolu za rezanje

U rebalansu proračuna neće biti smanjenja plaća ili otpuštanja, ponovio je ministar financija Boris Lalovac. Iduće godine morat će se uštedjeti između 2,5 i 3 mlrd. kn
Vidi originalni članak

U rebalansu proračuna neće biti smanjenja plaća ili otpuštanja, ponovio je ministar financija Boris Lalovac u subotu za HRT. Međutim, Lalovac je najavio da će sljedeće godine sve biti na stolu za rezanje, pa tako i plaće u javnom sektoru. Morat će se uštedjeti između 2,5 i 3 milijarde kuna.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • user_381704 06.10.2014.

    Lako je kukat a nista ne poduzimat, hrvaCki je narod takav. Pomirite se sa cinjenicom da zivite u zemlji u kojoj zivota nema (doduse, jedino ako ste kriminalac, sin/kcer tajkuncica, itd itd...) Svi lijepo van i zaboravit cete otkud ste uopce dosli kada dobijete placu mjesecnu koja je u razvijenim drzavama poput Norveske, Svedske kao deset nasih.

  • Mladen Matanic 05.10.2014.

    O čemu se priča rezali bi oni nama i zdrave ruke da mogu, mislim da je vrijeme da srežu svoje plače u vladi i saboru , smanje vozne parkove i administraciju, otkažu skupe najmove i prestanu ljetovati na račun građana jer imaju i preveliku plaču, kako rade ne bi je ni trebali uopće dobiti.

  • Herzog(315178) 05.10.2014.

    Kobasice ,šunka ,špek ,kulin ............................................!

Komentiraj...
Vidi sve komentare