To je to što me zanima!

Ministar Lalovac: Mi donosimo rješenja, a HDZ-ovci piju kavu

Smanjujemo poreze na plaće i građanima će to povećati kućni budžet. Opozicija je dodatno oporezivala s kriznim porezom i uzeli su 3 milijarde kn, kaže ministar
Vidi originalni članak

Ništa konkretno, dosta općenito, rekao je ministar financija Boris Lalovac i tako komentirao  ono što je čuo o HDZ-ovu gospodarskom programu koji je predstavljen najužem vodstvu stranke. Lalovac je govorio i o rješenju za švicarske franke, javlja HRT. 

- Ministarstvo financija je dva puta reagiralo na slučaj sa švicarskim frankom. I danas sam razgovarao s HNB-om i poslovnim bankama te se nadam da će doći do zajedničkog rješenja. Ako ne, Vlada će i treći put stati u zaštitu građana. Mi donosimo rješenja i odluke, a opozicija je jasno pokazala 2011. godine kada je bio veliki udar, da su jednostavno sjeli, popili kavu i nije bilo nikakva rješenja - rekao je Lalovac. 

- Smanjujemo poreze na plaće i građanima će to povećati kućni budžet. Opozicija je 2011. godine dodatno oporezivala s kriznim porezom i uzeli su građanima 3 milijarde kuna, a mi smo im vratili 2 milijarde. Provodimo reforme i imamo jasne rezultate, a oni imaju samo obećanja koja nisu proveli. Hrvatska nezaustavljivo ide naprijed, dajemo rezultate, i mislim da ćemo u 2016. godini pokazati još veće rezultate. Oprezni smo, ali idemo temeljito - rekao je Lalovac. 

Idi na 24sata

Komentari 148

  • tuti fruti 11 30.06.2015.

    4 godine daaana im treba da donesu jedno riješenje,a ako dobe izbore onda će opet jovo nanovo 4 godine slagat rjršenje.

  • jozabroz 30.06.2015.

    halo druze lalovac,,zbog vasih "rjesenja"hrvatska je tu gdje je,,ili ako mozda pod tim "rjesenja" mislis i na lazne statistike koje svakodnevno nudite i koje se uopce ne slazu sa onima koje daje eurostat..neko laze, ha? europa ne!!

  • MickyyMaus 30.06.2015.

    Ma kome vi lazete? Unistili ste nas sve!! Odstupite s vlasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare