To je to što me zanima!

Ministar Matić najviše je novca dao Hvidri HDZ-ovca Đakića

Kriteriji za dodjelu novca braniteljskim udrugama su bili brojnost članstva i programi koji promiču vrijednosti Domovinskog rata. Đakićeva Hvidra dobila je 2,03 mil. kuna
Vidi originalni članak

Da bi se izbjegle manipulacije ili pak politizacija o visinama naknada za braniteljske udruge odlučivalo je povjerenstvo sastavljeno od nezavisnih stručnjaka. Tako je ove godine Ministarstvo branitelja Predraga Freda Matića najviše novca dalo Hvidri HDZ-ovca Josipa Đakića. 

Iza Hvidre je Udruga Dragovoljaca i veterana Domovinskog rata  Đure Dečaka, Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Tomislava Merčepa te Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Zvonka Milasa (HDZ), piše Večernji list.

Kriteriji za dodjelu novca su bili brojnost članstva i programi koji promiču vrijednosti Domovinskog rata. Đakićeva Hvidra dobila je 2,03 milijuna kuna. 

- Za razliku od prošle godine kada su financirana 154 programa, ove godine ministarstvo će podržati čak 324 programa - kaže ministar Matić. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • user_54965 18.08.2012.

    Zašto , to se i ja pitam

  • user_172522 16.08.2012.

    imamo stotine braniteljski udruga a u večini njih predsjednici su problematični ljudi,sa zanimljivom prošlosću,...toliko o udugama...

  • corcoran 16.08.2012.

    Sve po starom ništa nova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare