To je to što me zanima!

Ministar Milinović: Prijetio je da će ubiti moju djecu...

Jedan je čovjek na internetu ostavio poruku kako se dobrovoljno javlja da mi pobije djecu, rekao je Milinović i dodao da autor ima "javnu funkciju"
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Darko Milinović otkrio je u emisiji “Nedjeljom u dva” kako je policija zaštitila njegovu obitelj od opasnosti.
- Jedan je čovjek na internetu ostavio poruku da se dobrovoljno javlja da pobije djecu Darka Milinovića - rekao nam je ministar nakon emisije te dodao:
- Ne znam je li to bilo zbog prijedloga reforme zdravstva ili ne, ali prijetnja je objavljena nakon što je moj prijedlog reforme objavljen.
Policija je, kaže, brzo otkrila autora poruke i kazneno ga prijavila. Navodno je riječ o čovjeku koji ima "javnu funkciju".
- Očekivao sam od tog čovjeka ispriku, samo ispriku, ali on na to nije niti pomislio - rekao je Milinović. Ministar zdravstva nije htio otkriti tko je to poželio ubiti njegovu djecu ni iz kojeg je mjesta.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_31011 09.12.2008.

    a vid ga kaki je

  • smuc 08.12.2008.

    Ma ne vjerujte mu niti slova ,zaboga pa radi se o političaru ko još njima vjeruje ?

  • hogarko 08.12.2008.

    To je za svaku osudu,ali ruku na srce nisi ti za ministra prevrtljivac si ti veliki,budi čovik i makni se sa tog mmjesta,ljudi ćete više cjenit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare