To je to što me zanima!

Ministar o provjeri potpisa za referendum: 'Sve je bilo dobro'

Ministarstvo je dokazalo transparentnost omogućujući svima uvid u potpise, a građani su pozitivno ocijenili rad Povjerenstva, smatra ministar uprave Lovro Kuščević
Vidi originalni članak

Ministar uprave Lovro Kuščević smatra kako je napravljen dobar posao po pitanju provjere potpisa referendumskih inicijativa Narod odlučuje i Istina o Istanbulskoj, prenosi N1

- Povjerenstvo je napravilo dobar posao, transparentan posao i objektivno utvrdilo sve važeće i nevažeće potpise. Očekujem da će Saboru uskoro o tome raspravljati - rekao je ministar.

Ministarstvo je dokazalo transparentnost omogućujući svima uvid u potpise, a građani su pozitivno ocijenili rad Povjerenstva, smatra Kuščević. 

Osvrnuo se i na rad Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa

- U pravničkimm krugovima postoji zabrinutost oko odluka koje Povjerenstvo donosi, jer Upravni sud učestalo poništava odluke Povjerenstva... To Povjerenstvo koje bi trebalo biti neovisno i nepolitično se polako stavlja u funkciju politike... Povjerenstvo neka radi svoj posao u okviru zakona, a ne da se to tijelo politizira - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • skipi 21.11.2018.

    Ti kušćeviću također si se trebao truditi da podrži u ime naroda jer si i izabran u ime naroda

  • ljubica ljubičica_1 21.11.2018.

    Ovaj ministar je Ko Slon u Staklari.

  • lorim1 21.11.2018.

    Vecina ljudi u ovoj smrdiji ne shvaca da su ovce za sisanje. Ono malo njih koji znaju sta rade ovi na vlasti i koji bi nesto mogli promijeniti (citaj, spremit te smradove na vjecna lovista) nisu zainteresirani jer su dovoljno inteligentni da znaju gdje ce drzavu zaje... i zaboli ih tuki za sve drugo jer niti njima nitko nije nista poklonio. Ovi ostali su, ili pobjegli van iz ove smrdljive drzave, ili su osudjeni da do kraja zivota trunu u njoj. E to je prava slika Hrvatskog drustva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare