To je to što me zanima!

Ministar o ubojstvu u Glini: Nažalost, bilo je propusta

Karamarko smatra da policija nije postupila profesionalno i izrazio je sućut obitelji. Kaže da policija ne može sama rješavati takve slučajeve
Vidi originalni članak

Što se tiče ubojstava u Benkovcu, policija je profesionalno odradila svoj posao. Nažalost, to ne mogu reći za nesretan slučaj koji se dogodio u Glini. Tamo je došlo do propusta - rekao je u Novom Vinodolskom, ministar unutarnjih poslova, Tomislav Karamarko. Objasnio je da su ubojica i pokojna majka razgovarali, a policija je primila dojavu da muškarca treba privesti.
 - Došavši na mjesto događaja bivši supružnici su im rekli kako je sve u redu te da im dozvole da završe razgovor. Policija tada nije smjela uzmaknuti već profesionalno izvršiti svoju dužnost -  rekao je Karamarko. Kaže da policija sama ne može rješavati ovako kompleksne situacije. Pozvao je sve institucije da zajedno djeluju i prate svaki pojedini slučaj.
- Obiteljima preminulih izražavam duboku sućut -  rekao je Karamarko.
Podsjetimo, u Glini je Joso Štajdohar pucao u glavu bivšoj supruzi Nikolini (29) dok je držala dijete u naručju. Policija je bila u blizini. 
Ministar turizma Damir Bajs i ministar Karamarko, potpisali su sporazum o sufinanciranju projekta u kojem strani policajci u Hrvatskoj tijekom turističke sezone obavljaju svoje dužnosti bez naoružanja zajedno sa našim policajcima.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • stari mudrac 29.08.2010.

    daj ministre, boga ti, potrpaj onog šofera menađera podravke u pritvor. on ti gazi ljude po hrvatskoj.

  • plavi cvijet 29.08.2010.

    Pošteno od njega da je priznao.

  • stari mudrac 29.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare