To je to što me zanima!

Ministar ošamario zastupnika u parlamentu: 'Sjedi, majmune!'

Lukač se najprije javio za riječ tijekom rasprave o dokumentu pod nazivom "Program reformi" za koji oporba tvrdi da vodi Bosnu i Hercegovinu  članstvu u NATO-u, a entitska vlast to niječe
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač u ponedjeljak je na sjednici entitetskog parlamenta u Banjoj Luci izazvao incident bez presedana fizičkim napadom na zastupnika oporbe Draška Stanivukovića i pri tom ga nazvao majmunom.

Lukač se najprije javio za riječ tijekom rasprave o dokumentu pod nazivom "Program reformi" za koji oporba tvrdi da vodi Bosnu i Hercegovinu  članstvu u NATO-u, a entitska vlast to niječe.

Zatim je Lukač zaprijetio Stanivukoviću (Partija demokratskog progresa) koji je prednjačio u oštrim kritikama na račun vlasti i tvrdnjama da ona zajedno s članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom obmanjuje javnost lažnim navodima o sadržaju spornog dokumenta.

Stanivuković je na sjednici parlamenta RS dok je Dodik govorio njemu i ostalim predstavnicima vlasti nudio zastavice sa znakovljem NATO-a, na što ga je Lukač izazvao da to pokuša učiniti i njemu.

Kada mu je Stanivuković prišao i pitao čime on to prijeti ministrar policije na sjednici ga je iz sve snage pljusnuo pred šokiranim zastupnicima.

- Sjedi tamo majmune - rekao je potom Lukač zastupniku Stanivukoviću.

Nakon tog incidenta potpredsjednica entitetskog parlamenta Željka Stojičić prekinula je sjednicu kojom je predsjedala.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • japanokinez 25.12.2019.

    Vi nemate poima šta je šamarčina i kako ona u stvari izgleda.

  • salkomalo 25.12.2019.

    Jel ovi uhljebi na račun državnog proračuna u HINA-i znaju hrvatski jezik i razliku između pljusnuti, odgurnuti, udariti šakom, udarit nogom, hrvati se,?

  • NivesG 25.12.2019.

    Nasi bi redom svi trebsli dobiti šamarčine. Neki i vise puta. Zna se koji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare