To je to što me zanima!

Ministar podijelio ključeve 65 stanova hrvatskim braniteljima

Ministar Predrag Fred Matić je u Zadru kazao kako branitelji nisu sredstvo već cilj politike ove države. Ključeve su dobile i obitelji poginulih hrvatskih branitelja
Vidi originalni članak

Ministar branitelja Predrag Fred Matić u utorak je u Zadru dodijelio ključeva 65 stanova ratnim vojnim invalidima Domovinskog rata i članovima obitelji poginulih branitelja. Ministar je kazao kako branitelji nisu sredstvo već cilj politike ove države.

- U dosadašnjem djelovanju Ministarstva stambeno je zbrinuto 15.439 obitelji  stradalnika iz Domovinskog rata, a brojka od 12.205 neriješena zahtjeva, prema Listi prvenstva za 2012. godinu  ukazuje na nužnost za osiguranjem stambenog pitanja još brojnim obiteljima stradalnika - stoji u priopćenju ministra.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • stariministar 23.05.2012.

    Nemam komentar.Žalosno zar ne.

  • lolita 29 23.05.2012.

    Možete mi lupati minuse koliko hoćete ali dokle više!!? Stanove, bjesne mirovine, oslobođeni poreza, ne plaćaju školarine za djecu pa dosta je!!!!

  • Mira B_ 23.05.2012.

    au,vijesti...da su stanovi dijeljeni pravedno,ok....ali većina njih ima riješeno stambeno pitanje samo stanovi ili kuće nisu na njima,uvjet je da se nema ništa....ali našli su sistem tj. rupu u zakonu....ja ih poznam koji su dobili stanove a imaju kuće s apartmanima,restorane ali eto vode se na očevima koji će to ionako njima ostaviti......ovakve vijesti me ljute,uf

Komentiraj...
Vidi sve komentare