To je to što me zanima!

Ministar predložio da Vlahušić preispita odluku o Pave Župan

Dubrovački gradonačelnik poručio je kako ostaje pri svome, iako je ministar Veljko Ostojić istaknuo da mu se čini kako je prenaglio sa smjenom Pave Župan Rusković
Vidi originalni članak

Ministar turizma Veljko Ostojić istaknuo je kako mu se čini da je dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić prenaglio sa smjenom šefice radne grupe za destinacijski menadžment u Dubrovniku, Pave Župan Rusković. Ona je nedavno izjavila kako Dubrovniku "ne trebaju pijani i drogirani australski i novozelandski turisti koji narušavaju javni red i kvare ostalim gostima odmor. Ministar je predložio da Vlahušić preispita svoju odluku za dobrobit turizma, javlja Večernji list.

Dubrovački gradonačelnik poručio je kako ostaje pri svome. Dodao je kako se u buduće nada dobroj suradnji s Ministarstvom turizma te da će se cijela Hrvatska nakon tri godine moći pohvaliti rastom u turizmu od 33 posto, kao što se danas može Dubrovnik pohvaliti.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 21

  • krifa 04.01.2012.

    Pa ta baba nezna da svaki taj mladic i djevojka najvise potrose a ne neki ameri stari koji se cude kamenu pa neznam ni sto ona radi vec 20 god ja bi je stavio da cisti Stradun..

  • moscow watchdog 04.01.2012.

    Neka bu pošteno ! Babu treba postaviti za počasnog konzula Hrvatske u Australiji i Novom Zelandu.

  • vinja 04.01.2012.

    Sjećam se ekskurzije zagrebačkih srednjoškolaca u Češku. Trebali su boraviti 5 dana ali nakon 3 dana boravka dobili su "izgon". Razlog, neprimjereno ponašanje u hotelu, narušavanje reda galamom, opijanjem i sličnim aktivnostima. Njihovoj školi poslan je dopis u kojem izrijekom stoji da učenici njihove škole nisu više dobrodošli u Češku. Druga škola je sličan dopis dobila iz Španjolske. Ne vidim razlog zbog čega Hrvatska ne bi smjela na isti način postupati prema turistima koji ne prihvaćaju osnovnu pristojnost ponašanja jer veseliti se i zabavljati je jedno, a praviti izgrede sasvim nešto drugo. Nažalost, turisti iz spomenutih zemalja skloni su ponašanju za koje se ne može reći da je uljuđeno. I od takvih turista doista nikakva korist, samo problemi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare