To je to što me zanima!

Ministar Primorac u žurbi ostavio aktovku u Saboru

Ministar obrazovanja i sporta Dragan Primorac prije aktualnog prijepodneva svratio je u saborski restoran i u žurbi zaboravio svoju aktovku
Vidi originalni članak

Ministar obrazovanja i sporta Dragan Primorac došao je na prvi dio aktualnog prijepodneva. Kratko je svratio u saborski restoran i u žurbi da što prije stigne u Lučko zaboravio svoju aktovku. No prije toga, u sabornici je prvi put iznio statističke podatke o porastu upisa u srednje škole.
- Otkako smo uveli besplatne udžbenike, broj upisa u srednje škole povećao se za 1102 učenika. Zaposlili smo 3500 nastavnika za drugi strani jezik, informatiku, psihologe i pedagoge, dok je na visokim učilištima zaposleno i 2950 nastavnika. Broj studenata tijekom prve godine našeg mandata iznosio je 137.076, dok za ovu godinu očekujemo 172.000 studenata - rekao je ministar obrazovanja Dragan Primorac. Napomenuo je kako je 312.670 četvornih metara prostora na hrvatskim sveučilištima u završnoj fazi gradnje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • A1977 17.06.2008.

    Jaka stvar!!!!!!!!!!!!!!!!! Jel donio kakvu pametnu odluku za ucenike koji radi STRESA ostavljaju torbe u skolama....ali se o tome nit pise nit raspravlja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare