To je to što me zanima!

Ministar se zahvalio pilotima: Nije lako, izdržite još do kiša

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ministar obrane Ante Kotromanović i načelnik Glavnog stožera OSRH general zbora Drago Lovrić posjetili su protupožarne zračne snage u bazi u Zemuniku
Vidi originalni članak

Ministar obrane Ante Kotromanović i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Drago Lovrić posjetili su protupožarne zračne snage u zrakoplovnoj bazi u Zemuniku.

Pilotima su zahvalili na nadljudskim naporima koje ulažu u borbi s požarima duž cijele obale.

-  Nije lako i hvala vam na trudu, mi ćemo se u Ministarstvu i Glavnom stožeru znati odužiti. Neki su požari namjerno podmetnuti, znam da radite dan i noć, ali trebat će izdržati još neko vrijeme do kiša. Najvažnije je da nemamo nijednu žrtvu i da smo spasili kuće, vikendice, domaćinstva, maslinike, lozu - rekao je Kotromanović.

Na pitanje novinara trebamo li tražiti pomoć o EU, ministar je procijenio da zasad nema potrebe:

- Ovo je pitanje nacionalne sigurnosti , mi smo organizirani, ali kada gori na pet, šest mjesta, teško je sve posložiti. Izdržite, ljudi to očekuju od nas - poručio je ministar.

POGLEDAJTE VIDEO :  Ministar Kotromanović posjetio protupožarnu eskadrilu zračne baze Zemunik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 82

  • profil2057 24.07.2015.

    Svi vi koji bi htijeli ruski avion ste prije par dana pisali kako hrvatska nema vanjsku politiku, s nikim nije dobra i slicne stvari, e pa sad treba birati rusija ili europa/amerika, sigurno se eurpi nebi svidjela suradnja s rusijom!

  • bbbdado 24.07.2015.

    Hvala pilotima i sretno

  • KEC21 24.07.2015.

    Strašno!! Odbiti pomoć zemlje koja nam je mogla pomoći u gašenju požara ravno je izdaji a ne nekom glupom ponosu! I još jednom i opet, STRAŠNO!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare