To je to što me zanima!

MUP: Renić nije smijenjen, otišao je na vlastiti zahtjev

Željko Renić ne obavlja više poslove načelnika Uprave za posebne poslove sigurnosti, na vlastiti zahtjev, iz profesionalnih i obiteljskih razloga, objavio je MUP
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić potvrdio je u petak za N1 televiziju da je smijenjen Željko Renić, načelnik Ureda za posebne poslove sigurnosti. Novinari su Orepića pitali da komentira navod pojedinih medija da je Renić smijenjen zbog propusta pri osiguranju predsjednice Kolinde Grabar Kitarović na konferenciji održanoj u Novinarskom domu u utorak. Orepić je to demantirao. 

MUP je pak objavio da je Renić na vlastiti zahtjev otišao s mjesta načelnika.

-  Željko Renić ne obavlja više poslove načelnika Uprave za posebne poslove sigurnosti, na vlastiti zahtjev, iz profesionalnih i obiteljskih razloga, te će od sada obavljati poslove pomoćnika načelnika Uprave policije u Ravnateljstvu policije - objavio je MUP. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • liliana 07.05.2016.

    Ovaj Orepić je katasrofa.gaf za gafom.A Presjednicu svi omalovažavaju jer je žena,svi muški političari bi brisali pod sa njom jer su ljubomornbi što je sposobnija od svih njih.Ona je jedino što vrijedi u toj našoj politici,svi su ostali šaka jada.Ali ona je žena i idemo pljuvati po njoj.

  • croaticum 06.05.2016.

    Zasto nije na "vlastiti zahtjev" otisao na burzu?

  • lotus_1 06.05.2016.

    A da razmislimo o osnivanju osiguranja kraljevske ekselencije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare