To je to što me zanima!

Ministar zdravlja Siniša Varga smjenjuje i sve šefove klinika

Varga je odlučio skratiti dosad neograničeni mandat šefova klinika. Oni koji su na čelnoj funkciji dulje od osam godina, sada će morati svoje ustupiti mjesto drugima
Vidi originalni članak

Nakon što je smijenio sanacijske upravitelje državnih bolnica, ministar zdravlja Siniša Varga odlučio se za reizbor šefova bolničkih klinika i zavoda, piše Novi list.

Postupak će u narednih šest mjeseci proći svi predstojnici klinika, pročelnici zavoda i voditelji odjela u KBC-ima, kliničkim bolnicama, klinikama te općim i specijalnim bolnicama. Oni koji su na čelnoj funkciji dulje od osam godina, morat će svoje ustupiti mjesto drugima. Varga je, naime, pravilnicima odlučio skratiti dosad neograničeni mandat šefova klinika. 

Taj potez ministara u bolnicama tumače kao postavljanje politički podobnog kadra koji neće pružati otpor u provedbi zdravstvene reforme i funkcioniranju bolničkog sustava.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Ray Barone 27.03.2015.

    Svaki potez ovog Vrage treba promatrati pod povećalom, sve što taj napravi je da pogoduje nekome, sad još znam da je glavni odgovorni za Imunološki, marioneta dovedena na tu poziciju da zastupa tuđe interese, pitam se tko mu drži zaleđe, Milanović?

  • liliana 26.03.2015.

    Je li to zbog Reinera?

  • Iveq 26.03.2015.

    ovo ljigavo govno je pun afera ko šipak koštica ali mu veliki vođa dopušta da dalje jede govna

Komentiraj...
Vidi sve komentare