To je to što me zanima!

Ministar Željko Jovanović tužio je Mamića zbog diskriminacije

Zdravko Mamić je inače u ožujku ove godine rekao za ministra Jovanovića da ima "krvna zrnca koja pretežu da mrzi sve što je hrvatsko". Jovanović je Mamića tužio
Vidi originalni članak

Na Općinskom sudu u Zagrebu je 21. svibnja pokrenuta parnica protiv čelnika Dinama, Zdravka Mamića, i to u ime ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića. Novi list javlja kako je Jovanović pokrenuo parnicu po Zakonu u suzbijanju diskriminacije.

Mamić je inače u ožujku ove godine rekao za ministra Jovanovića da ima "krvna zrnca koja pretežu da mrzi sve što je hrvatsko". Cilj je dokazati da je Mamić počinio djelo diskriminacije, što može biti osnova za šire promjene zakonodavstva u budućnosti i drugačije tretiranje govora mržnje, nego što to sada propisuju hrvatski zakoni.

>>> Više pročitajte u Novom listu

Idi na 24sata

Komentari 89

  • mutava 25.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ludom 24.05.2013.

    Nemam ništa osobno protiv g.ministra, međutim znadem jedno, a to bi bilo da Jovanovići nikada nisu bili hrvatskoga roda. Ako to nije istina onda sam i ja kriv isto toliko koliko je to i Maminjo.

  • johnny1966 24.05.2013.

    Molim Vas da napišete šta je Jovanović napravio za Hrvatski sport!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare