To je to što me zanima!

Ministarstvo napravilo stranicu o referendumu o ulasku u EU

Podom referenduma o ulasku u EU na kojemu će Hrvati odlučiti o članstvu, MVEP je pokrenulo internetsku stranicu gdje građani mogu saznati sve što ih zanima o EU
Vidi originalni članak

U susret referendumu o ulasku u EU, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova je otvorilo internetsku stranicu za informiranje javnosti. Pokrenute su i posebne stranice na društvenim mrežama Facebook i Twitter, priopćilo je ministarstvo. 

Građani na stranicama mogu pronaći sve informacije i uvid u dokumente vezane za pregovarački proces Hrvatske s EU kao i informacije o Europskoj uniji te pitanja i odgovore o utjecaju hrvatskog članstva na građane. Također, građani na stranicama mogu pronaći kontakte putem kojih se mogu informirati o budućem članstvu. 

Osvojite putovanje u europsku metropolu po izboru!

Informacijski centar EU-a u Hrvatskoj na svojim je internetskim stranicama pokrenuo nagradnu igru kojom želi potaknuti građane da se što više informiraju. Sudjelovati mogu svi građani RH. Potrebno je točno odgovoriti na pitanja o EU, a nagrada su dvije povratne avionske karte iz Zagreba u  glavni grad bilo koje članice EU po izboru. Pobjednik također dobiva tri noćenja s doručkom u hotelu u odabranom gradu. Uvjet je da bar jedan od putnika bude punoljetan. 

Nagradni kviz traje do 20. siječnja. Imena pobjednika znat će se nakon izvlačenja 25. siječnja i bit će objavljena na internetskim stranicama Delegacije EU, piše HRT. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • baka_PROTIV_EU 10.01.2012.

    dok si u eu, eu ima svoje kvote za vino, šećer, mlijeko, maslinovo ulje....,//// ako eu ne treba mlijeka zabrani ti proizvodnju pa moraš kupovat od njih, ///ako eu ne treba vina, zabrani ti proizvodnju pa moraš kupovat od njih, ///ako eu ne treba šećera zabrani ti proizvodnju pa moraš kupovat od njih, ///ako eu ne treba ribe zabrani ti proizvodnju pa moraš kupovat od njih jer ti talijani love iz tvog mora/// ako eu ne treba........ itd. istina rumunji i poljaci, česi..... rade u njemačkoj, švicarskoj, , ali po plaćama od 5€, ne po plaćama od 15-20€ ,tako će i hrvati moć radit po plaćama od 5€, ako nećeš ima rumunja i poljaka koji hoće i propao ti plan o radu u inozemstvu. sta sad? a ako dođu u hrvatsku radit iz drugih zemalja i uzmu tebi posao jer želi raditi za manju plaću od tebe? usput eu nije unija, nego država s "vladom i saborom" u briselu. pa sad glasaj za eu ako hoćeš. ja neću. Clanstvo u uniji se plaća 600 milijuna eura godisnje. Mi cemo od unije dobiti 2013 god 677 milijuna eura. Sto znaci da smo u minusu od 522 milijuna eura samo nakon 2 godine. Tih 600 milijuna eura raspodjeljeno po svakom hrvatu je 1000 kn, odnosno SVKI HRVAT ce goddisnje placat claanstvo u Uniji 1000kn godisnje.

  • dren_1 10.01.2012.

    Pekasno,frka je.Postotak pada onih koji su za.Osim političara i mediji navijaju za,a nigdje nema suprotne strane.Kampanja mi liči na propovjed svečenika u crkvi gdje nema dijaloga.

  • BBOOOOOOOO 10.01.2012.

    i šta bi ja sam trebao tu napisati ...moramo ući na silu, građani ne odlučuju, mažu nam oči, brate ima da odem u šumu daleko koliko god stignem i ne vratim se više nikada pa si sami ulazite u eu, vracajte dugove i radite šta hoćete(kada nemogu spriječit)

Komentiraj...
Vidi sve komentare