To je to što me zanima!

Ministarstvo traži da Libijci provjere jesu li i Hrvati uhićeni

Libijska diplomatska misija je priopćila kako će provjeriti navode o uhićenju Hrvata koji su se borili s 'Gadafijevcima' kod nadležnih tijela Prijelaznog nacionalnog vijeća
Vidi originalni članak

Iz Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija u srijedu su izvijestili kako su primili predstavnike diplomatske misije Libije u Zagrebu. Hrvatska je još jednom zatražila hitnu provjeru informacija o navodnom uhićenju Hrvata u Libiji, za koje se navodi da su se borili u vojnim postrojbama Gadafijevog režima. 

Libijska diplomatska misija je priopćila kako će provjeriti te navode kod nadležnih tijela Nacionalnog prijelaznog vijeća u Libiji. MVPEI ističe kako su sve Hrvate koji su zatražili pomoć evakuirali još krajem veljače ili početkom ožujka ove godine. Od tada nitko od Hrvata u Libiji nije kontaktirao Ministarstvo niti su uputili zahtjev za evakuacijom u Libiji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • štefek 31.08.2011.

    to su elite od stipe mesić . samo ko ih plati stipe ili gadaffi .

  • peki54321 31.08.2011.

    To su plaćenici, oni su bili svjesni rizika.

  • rođo rođin1 31.08.2011.

    i šta sad i ako su se borili,svako je gospodar svoga tijela i svoga života.ljudi su išli ratovat za novac isto kao što su i kod nas dolazili stranci.naj poslije to su vam mesićevi dobrovoljci,on ih je slao svome prijatelju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare