To je to što me zanima!

Ministarstvo: Zbog stanja u kampusu najstrože mjere

MZOŠ će od odgovornih ustanova zatražiti hitna očitovanja te će u skladu s tim poduzeti najstrože mjere protiv odgovornih zbog stanja u kampusu
Vidi originalni članak

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa u utorak je izvijestilo da će poduzeti najstrože mjere protiv odgovornih za nastalo stanje u novootvorenom studentskom kampusu "Borongaj".
"Zbog problema s kojima su se suočili studenti u novootvorenu studentskom kampusu 'Borongaj' Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa poduzet će određene korake protiv odgovornih za nastalu situaciju", navodi se u priopćenju. Dodaje se kako je Ministarstvo prije ljeta sporazumom predalo na uporabu spomenuti dio kampusa "Borongaj" Sveučilištu u Zagrebu, a za održavanje se sporazumom obvezao Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu. Ministarstvo će od odgovornih ustanova zatražiti hitna očitovanja te će u skladu s tim poduzeti najstrože moguće mjere protiv odgovornih, dodaje se. Kako se navodi, studente su dočekali zatvorena studentska blagovaonica, hladne predavaonice i slaba prometna povezanost kampusa, što im uvelike onemogućuje nesmetano pohađanje nastave pa će Ministarstvo učiniti sve kako bi 4500 studenata moglo što prije nesmetano pohađati nastavu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pavle 16.10.2007.

    Ministar bi Primorac trebao najaviti ostavku, a ne istragu (glede lažnog otvorenja studentske menze u Borongaju). Pavle

Komentiraj...
Vidi sve komentare