To je to što me zanima!

Ministarstvo Zračnoj luci Osijek dalo 3,6 mil. kuna za troškove

Navedena sredstva su doznačena nakon donošenja državnog proračuna, a njima će se omogućiti normalizacija poslovanja ovog trgovačkog društva, kažu u Ministarstvu
Vidi originalni članak

Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture doznačilo je u ponedjeljak Zračnoj luci Osijek 3,65 milijuna kuna za troškove otvorenosti luke. 

Navedena sredstva su doznačena nakon donošenja državnog proračuna, a njima će se omogućiti normalizacija poslovanja ovog trgovačkog društva - objavilo je Ministarstvo. U Ministarstvu kažu i kako se očekuje da će se u narednom razdoblju imenovati nova Uprava te da će se ostali suvlasnici uključiti u rješavanje problema zračne luke. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ZvonimirŠarić_1 14.03.2012.

    SVE TO DA BI SE NEKI ZASTUPNICI SDPa IZ VINKOVACA I OKOLICE MOGILI AVIONOM VOZITI ZA ZAGREB NA SJEDNICE HR SABORA

  • Michelangelo 13.03.2012.

    A odakle su oni to doznačili lovu???I tko to bude opet plačao???Opet bakice sa placa što prodaju grincajg i jaja....a,njih su već s....i,sad su na redu ovi sa kravicama i mlijekom...i tako malo po malo se to bu nestalo i samo vrh bude ostao koji će hraniti tko????(Ovo je bilo općenito!)

  • Petar1_1 13.03.2012.

    Puno sam letio za Osijek sa Ryanairom,te mi to sada puno fali,ali pitam se sada dokle vise? Dokle mi koji bi putovali,radnici te luke koji trebaju svoju placu,dokle vise??? Koliku Blanka ima placu za to sto radi? Jel i ona mozda necija politicki podobna??? Dokle ce slavonija biti slijepo crijevo? U 2010. sam imao 6 letova Osijek-Hahn,i avion (zrakoplov) je bio uvijek pun!!! Maknite Strahonju kako ste mogli i Markovica,te se prihvatite posla,ako ne-onda prodajte i zracnu luku sposobnijima!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare