To je to što me zanima!

Ministri dobili zadatke koje će ispuniti do ulaska u EU

Državnu tajnicu MVP-a Biancu Matković imenovali su za koordinatoricu svih aktivnosti za izvršenje obveza u procesu pristupanja Europskoj uniji
Vidi originalni članak

Na početku sjednice Vlade premijer Ivo Sanader podijelio je ministrima "domaće zadaće" koje svatko od njih mora ispuniti da bi se pregovori s EU uspješno završili do ljeta ili jeseni 2009. godine. Svakog ministra je prozvao i uručio mu popis obveza.
- Moglo je biti i deblje - rekao je Sanader ministrici Marini Matulović Dropulić predajući joj snop obveza koje mora ispuniti, dok je ministru Petru Čobankoviću poručio kako je dobro prošao. Vlada je za koordinatoricu svih aktivnosti za izvršenje obveza u procesu pristupanja Hrvatske Europskoj uniji imenovala Biancu Matković. Riječ je o novoj funkciji koja se neće preklapati s poslovima i obvezama glavnog pregovarača Vladimira Drobnjaka. Zadatak Binace Matković je nadzirati provedbu mjera i aktivnosti vezanih uz proces pristupanja EU, a ministri će joj morati podnositi tjedna izvješća.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kakma 19.03.2008.

    A sto je Ana dobila?Ona je najsporija,njoj bi trebao auto na raketni pogon.Trecina godine je vec prosla a nista se ne vidu pomaci u pravosudju.Ne vijerujem da ce ista napraviti do 2010 godine.

  • entoni 19.03.2008.

    Ajoj,ajoj....šta će ovi ispuniti ??

  • god of war 19.03.2008.

    pa gledajte ljudi,ja kako sam informiran,mi samo dobovamo zadatke i naravno,samo to i riješavamo,zanemarivajuć građane i njihove\"molbe\"da se nešta kod nas promijeni....znači,s(m)ranaderu je više važno ući u EU nego naši problemi u državi..tako da,naši vapaji za promijeni/ama će uzalud biti,dijelomice....jebi ga,pomirimo se s time ili s tim,jer nismo mi šef ili gazda ovoga cirkusa nego je netko drugi.....jer,promijenit mi ništa nemožemo..prvo ZERP pa ovo,pa ono..kraja nema....

Komentiraj...
Vidi sve komentare