To je to što me zanima!

Ministri koji su prevarili radar premijera Plenkovića: Od kožne fotelje do klupe za optuženike

Tolušić bio je pod povećalom USKOK - a, a das ga se uhvatio EPPO. Isto se dogodilo Žalac. Horvat je uhićen u subotu u 6 ujutro, Aladrović je sam otišao da sačuva obraz, a protiv Kuščevića je podignuta optužnica
Vidi originalni članak

Hrvatska je zemlja puna prilika, a nekad te prilike vode do Uskoka u Vlaškoj 116 ili, još gore, do Ureda europske javne tužiteljice. Iako se premijer Andrej Plenković hvalio da ima istančane radare i u tri sekunde zna nečiju agendu, ti radari nisu uhvatili da će ministri koje je osobno odabrao završiti na ispitivanju u Uskoku ili na optuženičkim klupama. Doduše, za potvrđivanje optužnice protiv Lovre Kuščevića trebale su dvije i pol godine od medijskih otkrića o malverzacijama sa zemljištem na Braču. I Gabrijelu Žalac je Uskok pustio na miru, dok se u sve nije uključio EPPO. Plenkovićevi radari su zakazali i kod Aladrovića, Horvata i Tolušića, a pitanje je kako Plenković u Europi objašnjava da se njegove ljude terete da su zagrabili u EU fondove.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • ilmare 08.07.2022.

    Lakše je prebrojiti ministre koji su ostali... Ostalih se jedva i sjećam ...

  • Luna777 08.07.2022.

    A što reći, odabrao Đelo... pardon Andrej Plenković. Očito mu se radari pokvarili od kada je na dužnosti Premijera. Ovo su samo neki ministri iz prvog ešalona, a gdje su ostali kao Vili Beroš, mali Bane. te oni niže rangirani, kao Rimac, Kovačević i ini tajnici ministarstava, pomoćnici, pa onda mali šerifići po općinama i gradovima. Zadnji slučaj krađa željeza. Ma što na ovo uopće reći, ovo je totalna sramota za vlast kakve ljude ima na istaknutim mjestima. DORH i USKOK spavaju zimski san, da se nije oglasio OLAF mnogi bi uživali u svojim (ne)djelima. Hvala mu, jer kod nas je dovoljno da Plenković digne slušalicu ravnateljici DORH-a i sve se zataška. I nakon svega, svih afera, svih sramota, ta stranka, osuđena za kriminal i korupciju, još uvijek vlada. A jesmo li mi tulav narod!

  • samouprolazu 08.07.2022.

    Radar, 24:3 ahahaha , a i ta tri samo jos nisu dokazana :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare