To je to što me zanima!

Ministri luksuza: Neće državni stan pa mi plaćamo 12.444 kn

Ministri MOST-a nisu htjeli iznajmiti državne stanove koje bi sami plaćali. Odlučili su ići u privatan najam pa im stanarinu sad plaćamo mi. Priču pogledajte u video vijestima
Vidi originalni članak

Ministri MOST-a nisu htjeli iznajmiti državne stanove koje bi sami plaćali. Odlučili su ići u privatan najam pa im stanarinu sad plaćamo mi. Sve o tome zna naša politička diva Marcela Bratović, a priču pogledajte u novim video vijestima. Je li se broj zahtjeva za azil u Hrvatskoj povećao na vrhuncu imigrantske krize?

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čini se da se izbjeglice ne žele predugo zadržavati kod nas. U našim video vijestima saznajte i zašto mnoge poznate Hrvatice u posljednje vrijeme izgledaju napuhnuto. Njihove tajne otkriva naša show kraljica, Romana Vukadin. Donosimo i priču o juniorskom prvaku svijeta u skijanju, Istoku Rodešu. U Sočiju je bio najbolji u slalomu, a Zagrepčanin Elias Kolega osvojio je broncu.

Idi na 24sata

Komentari 173

  • mitch_1 08.03.2016.

    Mislim da su zasluzili da ih u tim stanovima opsluzuju na naš raćun još i escort dame, jer što če raditi ñoču u Zagrebu između dosadnih saborskih sjednica i da im 24h bude na raspolaganju šofer sa mercedosom kako bi malo skoknuli do Beograda ili Ljubljane ako im je dosadno u Zagrebu.

  • teri2602 06.03.2016.

    Do kada ćemo mi to sve trpiti, do kada će ovi na vlasti uživati na naš račun?

  • liliana 06.03.2016.

    Eto vam vašeg MOSTa glasači,htjeli ste treći put pa ga imate.Bolje da ste glasove dali Živom zidu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare