To je to što me zanima!

Ministrica će cijeli dan biti dijete u udomiteljskoj obitelji

Nakon uvodnog upoznavanja sa svojom novom udomiteljskom obitelji u Bakru, ministrica Murganić će se u Centru za pružanje usluga u zajednici „Izvor” u Selcu pridružiti drugoj djeci u pripremama za predstavu
Vidi originalni članak

Povodom Svjetskog dana djece u utorak na obljetnicu donošenja Deklaracije o pravima djeteta, UNICEF zajedno s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku organizira zamjenu uloga. Tako će ministrica Nada Murganić provesti jedan dan kao dijete u udomiteljskoj obitelji i korisnica podrške Centra za pružanje usluga u zajednici „Izvor” u Selcu.

Nakon uvodnog upoznavanja sa svojom novom udomiteljskom obitelji u Bakru, ministrica Murganić će se u prostorijama Centra za pružanje usluga u zajednici „Izvor” u Selcu pridružiti drugoj djeci u pripremama za predstavu „Ježeva kućica”, koja će se premijerno izvesti 22. studenog kada „Izvor” slavi 100. godišnjicu rada.

Na kraju će se ministrica Murganić priključit keramičarskoj radionici na kojoj će se sa svojim dječjim vršnjacima okušati u izradi različitih predmeta.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Sjajna25 20.11.2018.

    Ako kažem što mislim o ovoj ženi, dobit ću žuti.

  • macor11 20.11.2018.

    A nije se sjetila da zaigra ulogu odomiteljice.Pa oko ove ce se udomitelji dobro namuciti. Treba za to stvorenje non-stop kuvati i iza njega cistiti.

  • 20.11.2018.

    Bože bogati ima li itko normalan u saboru ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare