To je to što me zanima!

Ministrica o sukobu na Vladi: Odluka o štednji uređuje sustav

Ovo je odluka kojom se uređuje sustav. U prethodnoj odluci za dio ovih rashoda nisu postojali limiti i ovom odlukom se troškovi uređuju, rekla je Jurlina Alibegović
Vidi originalni članak

Prema procjenama ministrice uprave Dubravke Jurline Alibegović odlukom o uvjetima korištenja službenih automobila, mobilnih telefona, redovnih zrakoplovnih linija, poslovnih kreditnih kartica, sredstava reprezentacije te načinu odobravanja službenih putovanja uštedjet će se najmanje 10 posto troškova koje su potrošene u prethodnim godinama na ovim stavkama. 

- To je negdje najmanje između 40 i 50 milijuna kuna - rekla je Jurlina Alibegović. 

Na pitanje je li ova odluka izrazito populistička i nepotrebna kao što je to ustvrdila HDZ-ova ministrica Šikić na sjednici Vlade, ministrica uprave je uzvratila: 

- Ovo je odluka kojom se uređuje sustav. U prethodnoj odluci za dio ovih rashoda nisu postojali limiti i ovom odlukom se troškovi uređuju - rekla je Jurlina Alibegović. 

Navela je da ova odluka, kao i sve ostale išla na mišljenje resorima te da su mišljenja razmotrena i ugrađena u odluku. 

- I sama ministrica Šikić je rekla da će podržati odluku i ona je jednoglasno usvojena na sjednici Vlade - kazala je Mostova ministrica.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • liliana 21.04.2016.

    Mostovci dezorjentirani,bez cilja i vizije.

  • liliana 21.04.2016.

    Mostovci dezorjentirani,bez cilja i vizije.

  • ružoman 21.04.2016.

    ma mrs uhljebnice jedna, vec 20 kusur godina se stedi a gdje su te pare na vasim tajnim racunima koje ste svaki puta pokrali od nas kad god je nekakva stednja a ne radite nista fuj stoko jedna smrdljiva

Komentiraj...
Vidi sve komentare