To je to što me zanima!

Ministrica Pusić: Onima koji su me prijavili, želim sve najbolje

Pusić je u Varaždinu komentirala kaznenu prijavu koji je protiv nje podiglo Vijeće za Hrvatsku - Ne u EU. Poručila je kako je to njihovo pravo i mogu raditi što hoće
Vidi originalni članak

Ministrica Vesna Pusić poželjela je sve najbolje u životu članovima ''Vijeća za Hrvatske - Ne u EU'' koji su protiv nje podnijeli kaznenu prijavu jer je izjavila da neće biti mirovina ako Hrvatska ne uđe u EU. U Vijeću smatraju da je na taj način ugrozila pravo birača da slobodno biraju. 

- To je njihovo pravo, mogu raditi što hoće, ali, ljudi moraju imati pravo na uvid u informacije i stvarnu situaciju - komentirala je potez Vijeća.

Dodala je kako bi ako Hrvatska ne uđe u EU stabilnost za investiranje pala, a s njime i kreditni rejting zemlje zbog čega bi državni proračun još više patio.

- Morali bi uvoditi nove rezove i uštede - rekla je Pusić. 

Kaznenu prijavu protiv Vesne Pusić u petak je u ime Vijeća za Hrvatsku - Ne u EU podigao Dražen Keleminec.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • j00k3r 21.01.2012.

    crveni hushkachi!! sutra slobodno mozete sampanjac spremiti,, bit ce vam sladhi za kojih 20 godina,, ako!?????

  • user_98919 21.01.2012.

    ako u slučaju pobjede "ne za eu" ne bi bila u stanju osigurati mirovine onda neka odmah da ostavku.

  • lolita 29 21.01.2012.

    Ženo pa jasno je nama da ti ganjaš karijeru u EU parlamentu i da želiš da budeš glavna kad svoje otrovne pipke EU bude širila prema Srbiji i dalje!!!! Ucjenjujete nas, prijetite, na silu sve radite. Mi smo mrtvi kad uđemo u tu umjetnu tvorevinu u kojoj samo švabe imaju koristi. Još kad uzmemo euro koji ne možemo tiskati biće nam

Komentiraj...
Vidi sve komentare