To je to što me zanima!

Ministrica: Šaljite dokumente, inače ništa od legalizacije

Kad vam jednom odbiju zahtjev, više nećete imati mogućnost po ovom zakonu legalizirati. I zapravo će građani sami biti u neprilici, kaže Anka Mrak Taritaš
Vidi originalni članak

Ministarstvo graditeljstva će uskoro početi odbijati zahtjeve za legalizaciju koji su nepotpuni, upozorila je ministrica Anka Mrak Taritaš, javlja u subotu RTL. 

- Kad vam jednom odbiju zahtjev, više nećete imati mogućnost po ovom zakonu legalizirati. I zapravo će građani sami biti u neprilici - rekla je Mrak Taritaš. Za legalizaciju po novom Zakonu dosad je predano 826 tisuća zahtjeva, od čega su riješene 263 tisuće ili nešto više od 31 posto.

Idi na 24sata

Komentari 180

  • liliana 02.06.2015.

    Ova žena namjerno uništava ljude,zna da ljudi nemaju novaca,da ne mogu platiti projekte.Ja imam urednu građevinsku i još treba 100 novih papira,jer građevinska je iz 67.Naslijedila sam roditeljsku kuću i dosada da bih uskladila te papire sa današnjima košta me več 7000kn.Ta žena je nešto strašno što nam se dogodilo.

  • colonelo 07.04.2015.

    ... stvar je u "papirima" koji se novčanicama zovu ... to narod nema i ne može slati ... strava ...

  • 06.04.2015.

    Teški mućak je retroaktivno kažnjavanje vlastitog stanovništva propisom da se priznaje ono izgrađeno prije 1968. g. jer je tada , kaže gang ovlaštenih, "snimano avionom". Uglavnom je to laž jer su snimke iz 1962.g.,1964.g. .....I snimke su crnac u tunelu. Taman takve da gangu arhitekata i građevinara osiguraju berbu novca. Zašto legalizacijom nisu krenuli od postanka ove države. Zato jer bi malo zaradili jer nisu u stanje pokrenuti poslove. Gradili su ceste koje ne vrate ni trećinu novca kroz 50 godina . A s druge strane vidio sam da na Čiovu podobni grade stambene zgrade prvo pedeset metara od mora, a zatim i ispred njih, 5 metara og mora i usprkos zakonima to ostaje. Nekome se isplati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare