To je to što me zanima!

Ministrica Tramišak potvrdila: 'Do mene dolaze prijetnje, kažu, bit će tu krvi do koljena'

Nataša Tramišak kaže da do nje dolaze prijetnje i da se intenziviraju, no da nije dobila osobno prijetnje i da ih zato nije prijavila
Vidi originalni članak

Ministrica regionalnog razvoja Nataša Tramišak potvrdila je za Jutarnji list kako do nje već mjesecima dolaze neizravne prijetnje i to zbog njenih poslovnih odluka na mjestu ministrice.

O ČURAJU NE ZNA NIŠTA Tramišak: Afere definitivno ne stvaraju ni lijepu ni dobru sliku

- Posljednju od njih, '...vidim tu će biti krvi do koljena...' prenio mi je jedan gospodin, kojeg ovom prilikom ne bih imenovala, a koji je u Ministarstvu bio u siječnju ove godine - rekla je Tramišak i dodala na tu opasku da će onda ona zatražiti politički azil u Bruxellesu.

Ispričala je da o prijetnjama nije razgovarala s premijerom, ni prijavila ih, jer ih nije dobila osobno, a nisu joj ni izravno upućene.

Kaže da za tvrdnje ima i nekoliko svjedoka koji su bili na sastancima na kojima su joj prenesene takve poruke. Sve je navodno počelo kad je odlučila da neće produljiti ugovor za sustav eFondovi tvrtki Omega Software.

MINISTRICA EU FONDOVA Tramišak o aferi Softver: 'Ne znam kako teku izvidi, niti je to nešto što bih trebala ispitivati'

- Ne znam tko stoji iza tih poruka, ne znam ni postoji li neki skriveni vlasnik te tvrtke Omega Software koja je u međuvremenu navodno i promijenila službenog vlasnika, ali te poruke ne prestaju, dapače, samo se intenziviraju i ja se ne osjećam ugodno - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • i.hun 24.03.2022.

    Ministrica jedne suverene države traži politički azil u inozemstvu zato što joj njena vlada ne može dati sigurnost??? Svašta.

  • majmunaš 23.03.2022.

    Ma!

  • real komentator 22.03.2022.

    Nema se što bojat. Potpisali su istanbulsku konvenciju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare