To je to što me zanima!

Mirando Mrsić (SDP) je krstio posvojene sinove

Josipović je kasnio na krštenje posvojenih sinova saborskog zastupnika Miranda Mrsića (SDP) pa je pomaknuto u riječkoj crkvi Gospe Trsatske...
Vidi originalni članak

Luka (4) i Leon (3), posvojeni sinovi saborskog zastupnika Miranda Mrsića (SDP) u svečanim plavim odijelima krstili su se u ponedjeljak u riječkoj crkvi Gospe Trsatske. Dvojicu braće Mrsić i njegova supruga Diana posvojili su proljetos, piše Večernji list, te ih odlučili krstiti, iako SDP-ovac nema niti jedan sakrament. Zbog kašnjenja predsjednika Josipovića, kojem je šef izbornog stožera bio upravo Mrsić, krštenje je pola sata pomaknuto. Kuma mlađem Leonu bila je sisačka županica Martina Lovrič dok je starijem bratu Luki kumstvo ponudila obiteljska prijateljica Suzana. Na svečanu večeru pozvano je pedeset gostiju, među kojima su Mrsićevi stranački kolege Josip Leko, Neven Mimica, Nenad Stazić, riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, Milanka Opačić, Slavko Linić i drugi. Dječake je krstio obiteljski prijatelj fra Serafin Sabol, koji se također ponudio da bude domaćin večere.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • liliana 06.04.2012.

    Lijepa je ta obiteljska idila i posvojenje,ali njegova kćer iz prvog braka da li je živjela u takvoj idili?

  • Igraine7 04.10.2010.

    Čestitam! SDP-ovci, daleko ste napredniji od kradezeovca! Najtužnije je biti bez ikoga i ičega, pogotovo kad si dijete! Preporučam svima koji mogu usvojiti djecu da to naprave, na žalost ja ne mogu, ali mnogi su se više usrećili tuđom nego svojom djecom! Ipak vi imate svjetlih strana, pa mi je drago da sam uvijek za vas glasala!

  • Igraine7 04.10.2010.

    A MINUS za krštenje, jer dijete sa 18 godina treba odlučiti kojoj vjeri će se prikloniti. Ja sam recimo u svim vjerama. Može mi biti kad sam napredna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare