To je to što me zanima!

Mirjana Pukanić bi zbog droge mogla ići u zatvor?

Pokaže li se da droga pripada Mirjani Pukanić, mogu je opet zatvoriti. Njezin odvjetnik Nebojša Bestić tvrdi da je drogu mogao netko i podmetnuti
Vidi originalni članak

Prijateljica Mirjane Pukanić bila je u njenom stanu prije 10 dana, prije pretresa. Spakirala je dva kofera, uključujući kozmetiku, tvrdi Sanja Sarnavka iz B.a.b.e. Policija, smatra Sarnavka, ne bi smjela uzimati u obzir pretres stana u kojem Mirjana nije bila dva tjedna. Kokain su, doznajemo, našli u kozmetičkoj torbici u stanu Mirjane Pukanić.
- Teoretski bi mogla završiti u zatvoru. No netko je drogu mogao i podmetnuti - kaže njezin odvjetnik Nebojša Bestić. Kazna za posjedovanje 15 grama kokaina iznosi do godinu, a za prodaju do deset godina zatvora. Odvjetnik Veljko Miljević vjeruje da će rezultat testa na drogu njegova klijenta Ive Pukanića biti negativan. Ivo Banac u dopisu pravobraniteljici za djecu kaže kako mediji iznose detalje o malodobnoj kćeri Pukanićevih. Pritom je napisao puno ime i prezime njihove kćeri.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • prolaznica 24.04.2008.

    Pokaže li se? Pa ako je u njihovom stanu nađena, nema se šta pokazati i dokazati, nije sigurno netko ostavio kod njih da im oni pričuvaju jebote... Baš me zanima da li će obitelj Pukanić odgovarati za tu drogu nađenu ili običaju nikome ništa, dok bi običnog čovjeka strpali u zatvor iste sekunde, bez razmišljanja bila ta droga njegova ili ne. Mislim da od toga ništa, jer u našoj državi tko ima love, tko ima poznato ime može sve da učini, pa tako mislim da će i sa ovim slučajem biti. To je dokaz kakvo je naše pravosuđe i što ono čini za takve ljude kao što je obitelj Pukanić spram običnog čovjeka, koji za 1 joint dobije 2 jebene godine zatvora. SRAMOTA!

  • user_21901 24.04.2008.

    Slažem se da bi u zatvor trebao svatko tko posjeduje drogu bio to Stoka, Pukanićka ili bilo tko drugi. Opet se ponavljam ovo dvoje ljudi su taman jedno za drugo, bitni su oni, njihova prepucavanja, i sve to mora biti javno. A kćer, ko nju spominje? I držati drogu u stanu gdje imaju maloljetnu kćer, nešto prestrašno. Oni su oboje isti i ne treba ih žaliti.

  • user_1922 24.04.2008.

    Sad cemo vidjeti nase lopovsko pravosudje na djelu, znaci lik radi 3 grama trave dobio 2 godine zatvora a koji vrijedi 50kn dok je kod pukanicevih nadjeno 15 grama kokaina koji vrijedi 7500kn, znaci oni bi trebali dobiti minimum 10 godina zatvora, ali 100 posto nece dobiti ni uvjetnu kaznu. tj da se odredjuje kazna po cijeni droge onda bi pukanici trebali dobiti 300 godina zatvora jer 2 godine dobis za 50 kn

Komentiraj...
Vidi sve komentare