To je to što me zanima!

Mirjana Sanader opet izbjegla dolazak na sud zbog sudara

Svoj iskaz je Sanader dala pisanim putem, no ne zna se što je napisala u svoju obranu jer je zagrebački sud splitskom još 30. rujna poslao spis, no on nije stigao
Vidi originalni članak

Mirjana Sanader opet je izbjegla pojavljivanje na Prekršajnom sudu u Zagrebu zbog prometne nesreće koju je skrivila prošle godine u lipnju u Splitu, piše Jutarnji list. Svoj iskaz je dala pisanim putem, no ne zna se što je napisala u svoju obranu jer je zagrebački sud splitskom još 30. rujna poslao spis, no on nije stigao. 

Podsjetimo, Mirjana Sanader je na križanju Solinske i Ulice Domovinskog rata terencem Hondom CRV oduzela prednost prolaza i zabila se u Fiat Bravu koju je vozio Stipe Roglić (31). Prekršajni sud ju je na ročište pozvao u lipnju, no Mirjana Sanader je telefonom objasnila da ima puno obaveza i da će doći za nekoliko dana, no nije se pojavila, pa je splitski sud u srpnju zatražio od suda u Zagrebu da ju sasluša, što ni ovoga puta nije uspjelo, piše Jutarnji list.

>>> Izvorni tekst možete pročitati u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 14

  • konjina 09.10.2011.

    kaj je lovostaj na veprove

  • Mrgud Car 07.10.2011.

    E,Stipe,sad si ga naje.o...Pa gdi se nađe na putu ženi bivšeg premijera koji čuči u zatvoru i čeka suđenje za 247 točaka optužnice,od kojih bude glatko oslobođen,a ti buš platil i njegove sudske troškove...

  • ha eto 07.10.2011.

    ako ništa drugo bar je zgodna i simpatična,mala usta ,mršava,plavuša, nema sto deset kg ,nije visoka oko 190,pravi komad i ženstvena do krajnjih granica,čak do boli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare