To je to što me zanima!

Mirko Norac ostaje u zatvoru najmanje do rujna ove godine

Odvjetnik Vlatko Nuić je zbog obiteljskih okolnosti Mirka Norca zatražio izvanredno ublažavanje kazne. Norac će uskoro ponovno postati otac, a već ima sina Antu
Vidi originalni članak

Povjerenstvo za uvjetni otpust je odlučilo kako će se o molbi Mirka Norca za puštanje na prijevremenu slobodu očitovati tek u rujnu ove godine. Norac je inače u Kaznionici Lipovači-Popovači, gdje su ga premjestili 2007. godine. Služi kaznu od 15 godina zbog ratnog zločina na području Gospića i Medačkog džepa. U zatvoru je od 21. veljače 2001. godine, javlja Večernji list. 

Vlatko Nuić, odvjetnik Mirka Norca, kazao je kako vjerojatno nisu prikupili sve podatke kako bi Povjerenstvo moglo donijeti tu odluku. Uvjetni otpust se u pravilu rješava po molbi zatvorenika, ali je moguće i po prijedlogu upravitelja i tužitelja. Norčevu molbu je u njegovo ime podnio odvjetnik Nuić. 

Nuić je zbog Norčevih obiteljskih okolnosti zatražio izvanredno ublažavanje kazne. Norac se tijekom izdržavanja kazne oženio Jelenom Midenjak te je dobio sina Antu. uskoro će i drugi put postati otac. 

>>> Cijeli članak možete pročitati u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 60

  • kozara 07.06.2011.

    necuveno.

  • Tole1991 07.06.2011.

    i on je izdan ko i ostali nasi generali!!!!ova smeca politicarska treba sve zapalit!!!!!!

  • nistfiftyfifty 07.06.2011.

    ... ja neznam zasto je on uopste u zatvoru ?? nekuzim ;0)

Komentiraj...
Vidi sve komentare