To je to što me zanima!

Miro Bulj: Parking u Sinju bit će jeftiniji 10 posto, zaokružili smo cijene na niže, a ne na više...

Kao zastupnik sam upozoravao da će uvođenje eura dovesti do dodatnih poskupljenja, ali Plenkovićeva vlada nije željela slušati i odgoditi uvođenje eura, poručio je Bulj u objavi na Facebooku
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Sinja i Mostov saborski zastupnik Miro Bulj objavio je na Facebooku da će parking u Sinju pojeftiniti nakon uvođenja eura. 

- Odlučili smo zaokruživati cijenu na niže, ne na više - napisao je Bulj i dodao da je "odlukom gradonačelnika od 1. siječnja 2023. godine cijena jednog sata parkinga, umjesto dosadašnjih 5 kuna, bit će 0,60 eura, što je za pola kune ili 10 posto jeftinije nego do sada - napisao je. 

Istaknuo je da je odluka donesena nakon zahtjeva tvrtke Kamičak za usklađivanjem njihovog poslovanja s eurom te da se odlučio za manju cijenu zbog financijskog udara na građane nakon uvođenja eura. 

NOVI HIT Novčanici za kovanice eura su mali i čvrsti, raznolikih dizajna: Izaberite koji je za vas najbolji

- Kao zastupnik sam upozoravao da će uvođenje eura dovesti do dodatnih poskupljenja, ali Plenkovićeva vlada nije željela slušati i odgoditi uvođenje eura - napisao je. 

- Dva puta je klub Mosta upućivao zaključak kojim smo predlagali odgađanje uvođenja eura, ali su, nažalost, zastupnici HDZ i vladajuće većine, ali i dio oporbenih zastupnika iz klubova SDP-a i Možemo glasali protiv tog našeg zaključka. Ovo je bio najgori trenutak za uvođenje eura zbog inflacije kojoj smo svjedočili protekle godine. Sada kao gradonačelnik preko socijalnih mjera, ali i ovakvih poteza činim sve u mojoj moći da građani što lakše prebrode ovu krizu - napisao je Bulj. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'AKO JE NEŠTO 10 KUNA, JA KAŽEM 10 EURA'

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 4Asa 05.01.2023.

    A moj Miro,pa znamo te svi....Sinj je najuređeniji u državi🤣🤣

  • bmilic 04.01.2023.

    Blago nama ako Most dode na vlast, bit ce med i mlijeko

  • universe 04.01.2023.

    Poskupljenja ne donosi uvođenje eura nego pohlepni trgovci koji koriste svaku priliku da prevare kupce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare