To je to što me zanima!

Mislili da ga neće vidjeti: Htio prijeći granicu u autosjedalu!

Mladić (20) je sa prijateljima izvadio unutrašnjost suvozačkog sjedala na Renaultu 7 i sjeo u goli željezni okvir. Iz španjolske policije kažu kako su dečki inovativni
Vidi originalni članak

Španjolski granični policajci šokirali su se kad su na granici španjolske enklave Melilla u Maroku u suvozačkom sjedalu pronašli muškarca (20) koji se pokušao prošvercati preko granice. Na njemu je sjedio drugi muškarac, koji ga je skrivao.

- Bio je to dosad neviđen, inovativan i vrlo jedinstven pokušaj prelaska granice. Na njihovu žalost, a našu sreću, nisu uspjeli - rekli su iz španjolske policije nakon što su uhvatili “slijepog putnika”.

On je s dvojicom prijatelja izvadio unutrašnjost suvozačkog sjedala na Renaultu 7 i sjeo u goli željezni okvir. Zaključili su da ga nitko neće primijetiti ispod drugog muškarca, ali plan im ipak nije pošao za rukom. Kako su točno mislili da je plan trebao uspjeti, nisu objasnili. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Power_charger 26.09.2012.

    "Na njihovu žalost, a našu sreću, nisu uspjeli - rekli su iz španjolske policije nakon što su uhvatili “slijepog putnika”." - ...na našu sreću?!? Pa godišnje vam ulazi (i ne samo u Španjolsku) na tisuće imigranata, ovaj jedan bi vam valjda ugrozio sigurnost i integritet zemlje, stvarno je velika sreća da ste ga uhvatili inače tko zna kakve bi posljedice bile...

  • čegevara_1 25.09.2012.

    duša draga jes mi ga žao, ja biga pustio pa nek ide sve u p. materinu...

  • hrkLJ 25.09.2012.

    Čudim se kakva granica Španjolske u EU, a ono dečko skoknuo preko puta po par tabli čokolade!

Komentiraj...
Vidi sve komentare