To je to što me zanima!

Mislili da je bomba: Blokirali Osijek zbog plišanoga mede

Slična je situacija bila i prije nekoliko dana kada je policija dobila anonimnu dojavu da se na travnjaku kod Doma zdravlja u Osijeku nalazi torba s eksplozivom
Vidi originalni članak

Ponovo je lažna dojava o bombi na više od sat vremena paralizirala promet u centru grada Osijeka. U oko 18 sati policijski pirotehničari razvili su zaštitnu traku oko cijelog Trga Ante Starčevića, zapriječili prolaz tramvajima i pješacima te odjeveni u zaštitnu opremu oprezno prišli - plišanom medi. 

Medo je bezopasno 'sjedio' na jednoj od klupa na glavnom gradskom trgu. 

- Vidjela sam tog bijelog medu sa žutim ušima na klupi kada sam došla u rad, rano popodne. Pored njega su sjedile dvije djevojke i mislila sam da je njihov. No, one su otišle, a on je ostao. Bilo mi je baš čudno što ga je netko zaboravio. A onda se odjednom sjurila policija na trg, sve otjerala s klupica i s trga, stavili onu traku i nitko nikamo nije mogao proći. Jedan u zaštitnom odjelu je došao do mede, oprezno ga pregledao a potom stavio u neki kofer i odnio. Čuli smo da je netko dojavio da je medo zapravo bomba - rekla nam je svjedokinja Slavica iz Osijeka. 

Tek u oko 19 sati promet je opet pušten preko osječkog trga. Slična je situacija bila i prije nekoliko dana kada je policija dobila anonimnu dojavu da se na travnjaku kod Doma zdravlja u Osijeku nalazi torba s eksplozivom. Dogodio se isti scenarij, ali je sve trajalo puno duže. Učenici su kasnili u školu, tramvaji su stajali, sve je bilo blokirano. Policijski su pirotehničari i tada postupili kao da je u torbi doista bomba, iako, na sreću nije bila. Torba je, navodno, bila puna plišanih igračaka. Čini se da se netko u Osijeku poigrava živcima građana i policije, ostavljajući sumnjive predmete kako bi se posumnjalo da je u njima bomba.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • GranatP 10.12.2015.

    Pa to nešto čudno,ma dajte zar u Osijeku.Što radE sporski rekreativci od HDSSB?

  • dundu 10.12.2015.

    u osijeku na trgu postoje kamere koje je grad tj građani masno platili.prema tome....

  • Boni Osijek 10.12.2015.

    Netko.ima.ekstremno bujnu mastu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare