To je to što me zanima!

Bacio je bebu u ledeno jezero: 'Htio sam ženi olakšati život...'

HOROR U AMERICI: Malena je bila u vodi između 5 i 7 minuta. Uspjeli su je oživjeti. Kada je otac došao u policijsku stanicu, nije uopće imao emocija. Policiji je rekao da je kćer stavio u jezero i gledao kako tone...
Vidi originalni članak

Jonathan Zicarelli (28) je u ponedjeljak ujutro došao u policijsku stanicu u Greenwoodu u Louisiani i rekao službenicima da je pokušao utopiti svoju šestomjesečnu kćer. 

Istražiteljima je rekao da je plan kovao cijeli dan ranije jer je bio pod stresom i samo htio olakšati život svojoj supruzi. 

Dva policajca otišla su na jezero gdje je Zicarelli ostavio kćer i pronašli ju kako pluta licem u hladnoj vodi. Šef postaje, Greg Hallgrimson rekao je kako je izgledala kao 'porculanska lutka', piše WIBW

Djevojčicu su uspjeli izvući iz jezera. Jedan od policajaca ju je uspio oživjeti. Maknuli su njezinu mokru odjeću, a Hallgrimson ju je umotao u svoju majicu. 

Licem u vodi je bila, procjenjuje policija, između pet i sedam minuta. U njezinim ustima je bila trava, u očima je imala blato i vodu u plućima. Doveli su ju u bolnicu i u dobrom je stanju. 

- Čudo je što je još uvijek živa! - rekli su u policiji. 

Njezin otac je optužen za napad. Prema riječima istražitelja, kad je došao u policijsku stanicu, nije uopće imao emocija. Policiji je rekao da je kćer stavio u jezero i gledao kako tone. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • domoljub029 23.12.2018.

    Eh,da je to u Hrvatskoj taj bi zločinac dobio najtežu kaznu Hrvatskog Pravosuđa : guljenje 3 kg Ličkoga Krompira.

  • Živjela cenzura! 20.12.2018.

    Žene svakodnevno ubijaju djecu i to je sasvim u redu, ovo je strašno.

  • Tulipann 20.12.2018.

    Smrtna kazna je pre mala kazna za ovakve monstrume

Komentiraj...
Vidi sve komentare