To je to što me zanima!

Mislili da je mrtva: Upali u stan, a starica pekla pitu

Zenica: Zabrinuti susjedi pozvali su vatrogasce jer par dana nisu vidjeli susjedu u šetnji, a nije se ni javljala susjedima na telefon. Mislili su da je mrtva
Vidi originalni članak

Starica iz zeničke Ulice Mehmeda Spahe šokirala se u ponedjeljak kad su joj, dok je vadila pitu iz pećnice, kroz balkon upali vatrogasci. Vatrogasce su susjedi obavijestili kako se starija susjeda danima ne pojavljuje u šetnji niti se javlja na telefon te kako sumnjaju da je možda mrtva. Oni su odmah krenuli u akciju, preko balkona se popeli do stana i upali kroz vrata koja su bila otvorena.
- Ušli smo, srećom, bez provaljivanja, jer su balkonska vrata bila otvorena. Ne znamo čije je iznenađenje bilo veće. Starica je upravo vadila pitu iz pećnice i pitala nas odakle mi - kazao je jedan od vatrogasaca za Dnevni avaz.
Na kraju se ispostavilo da je zbog čestih promjena vremena Zeničanka koja živi sama, odlučila ostati u kući i ne ići u šetnje, a nije se javila na nekoliko poziva zabrinutih prijateljica.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • jadro73 06.01.2010.

    Ova baba može mirno spavat zato što živi u vama tako mrskoj i primitivnoj Bosni gdje ljudi još uvijek brinu jedni za druge dok mi fina gospoda u uštogljenoj Hrvatskoj ne reagiramo dok crvi ne izgmižu ispod vrata.

  • Chilily 06.01.2010.

    dal je netko možda probao - pozvoniti? :D

  • plavuša13 06.01.2010.

    Ova baba može mirno spavat što ima nekog da se brine za nju.U svakom slučaju bolje ovako nego da su morali provaljivat zbog nesnosnog smrada raspadajućeg tijela,jer istini za volju nažalost češće su takve situacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare