To je to što me zanima!

Mislili da nikad neće biti tata i mama: Najniži par dobio bebu

Za Božić Maddi i Rawiri Cherrington neće pretjerivati s darovima i nadaju se da će s obitelji otići na kampiranje. Svoj najveći i najdraži poklon dobili su još u travnju...
Vidi originalni članak

Maddi i Rawiri Cherrington, najniži par na Novom Zelandu ovaj će Božić slaviti u troje. Naime, početkom travnja ove godine postali su roditelji. Dobili su kćer koju su nazvali Amaia Elizabeth Grace. Maddi i Rawiri su osobe patuljastog rasta i bojali su se da će morati ići na umjetnu oplodnju te nisu znali da li će im se ikada ostvariti želja da dobiju dijete. Amaia koja je također patuljastog rasta rodila se 3. travnja u bolnici u Aucklandu. 

- Probudila sam se nakon operacije i ona je ležala na meni. Ne mogu opisati kako sam se osjećala - kaže Maddi. 

- Nismo znali da li ćemo dobiti curicu ili dječaka pa je to bilo moje prvo pitanje. Iskustvo je bilo nadrealno i osjećala sam se da bi za nju učinila baš sve - kaže Maddi.

- Ja sam ostao bez riječi. Mislio sam da nikada neću biti otac i da nikada neću u rukama držati svoje dijete - rekao je Rawiri za MSN. Kaže kako im liječnici nisu mogli reći da li će uopće ostati trudni prirodnim putem, da li će Maddi moći iznijeti trudnoću te da li će njihovo dijete biti zdravo.

- Zbog toga mi je trudnoća bila veliki stres. No Rawiri je bio uz mene i veselila sam se dolasku novog člana obitelji te sam znala da će sve biti dobro - kaže Maddi i dodaje kako Amaia sliči i na nju i na supruga.

- Moja mama pak kaže kako ju podsjeća na mene dok sam bila mala - dodaje. Priznaje da je majčinstvo izazov.

- Nitko vas ne pripremi na to što vas čeka. Velika je odgovornost kada znate da tako maleno biće ovisi o vama - kaže Maddi. Dodaje kako nije očekivala da će ju ljudi toliko zaustavljati i ispitivati o djetetu.

NEPOKOLEBLJIVA Najniža majka na svijetu: Ima dvoje djece, a želi ih imati još

- To je vrlo zamorno. Ali sada je lakše kada je Amaia veća - dodaje Maddi. Za Božić neće pretjerivati s darovima i nadaju se da će s obitelji otići na kampiranje. 

- Želimo da naša Amaia bude zdrava i da živi sretno, bez ikakvih osuda i sa spoznajom da je voljena - kažu roditelji. 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Tilia4me 26.12.2019.

    Imaju genetsku manu koju su djetetu svjesno prenijeli.... U najmanju ruku neodgovorno i bolesno

  • madox_1 25.12.2019.

    da tako je to u ovom bolesnom svijetu .kočenje idiota .bolesni ,tupsoni ,degenerici oni se kote ko miševi .a ovi pametni promišljaju i razmišljaju...i naravno na kraju izumru. i tko nam to ostaje na ovom bolesnom svijetu ??? vidi se po ulicama i svugdje to puca pamet na svakom koraku kao i zdravlje. wau.

  • 25.12.2019.

    Sretno ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare