To je to što me zanima!

Miss BiH bježi na snimanje Survivora, a lovi je policija

Slobodanku Tošić policija povezuje s pokušajem likvidacije sarajevskog mafijaškog bossa. Za njom tragaju 2 g., a ona u Panami snima reality show
Vidi originalni članak

Slobodanka Tošić, bivša Miss fotogeničnosti BiH iz 2005., koja će se uskoro naći na TV ekranima kao natjecateljica reality showa "Survivor" u Panami, više od dvije godine je na tjeralici MUP-a Republike Srpske. Policija je dovodi u vezu s pokušajem ubojstva Đorđa Ždrala, jednog od vođa istočnosarajevskog podzemlja, 13. svibnja 2006. No Slobodanka se zasad može mirne duše posvetiti sudjelovanju u showu jer za njom još nije raspisana Interpolova tjeralica koju mora raspisati sud.
Slobodanku je za umiješanost u atentat optužio izravno Ždrale, koji je policiji kazao kako je do mjesta napada na njega došao upravo na poziv Slobodanke. Ona je od tada u bijegu pred policijom RS-a, te se zajedno s Darkom Elezom, također članom istočnosarajevskog podzemlja, prvo skrivala u Beogradu.
Tošić je pred odlazak u Panamu na snimanje showa izjavila da producenti "Survivora" nisu upoznati sa slučajem. Ona će se u Panami s još 21 natjecateljem boriti za nagradu od 100.000 eura.
Međusobni obračuni klanova bivših kumova Darka Elezea i Đorđa Ždrala već tri godine pune novinske stupce.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_2971 01.09.2008.

    i boli ju đokica...

  • Beatrix Kiddo 01.09.2008.

    pa ovo je tako stara priča,ima joj već oko mjesec dana ak ne i više

Komentiraj...
Vidi sve komentare