To je to što me zanima!

Nakon 14 godina pronašli su tijela Kristine i Aleksandre. Otkrili jezive detalje zločina

MAĐARSKA Glavni osumnjičeni za ubojstvo je njihov očuh Jozef (47). Policija ga je uhitila u srpnju prošle godine. Tada su našli jedno tijelo, a sad je monstrum priznao gdje je zakopao i drugu sestru
Vidi originalni članak

 Mađarska policija riješila je 14 godina dug misterij nestanka dviju sestara Kristine i Aleksandre Horvat. Glavni osumnjičeni za ubojstvo je njihov očuh Jozef (47), koji ih je, kako ga sumnjiče, seksualno zlostavljao. Policija ga je uhitila u srpnju prošle godine i tada su pronašli Aleksandrino tijelo koja je u vrijeme nestanka imala 19 godina, piše Blikk.hu. Sve se dogodilo u mjestu Diósjenő.

Monstrum je sad priznao gdje je zakopao i drugu sestru Kristinu koja je imala samo 14 godina kad je nestala. Proteklih godina policija je prekopala Jozefovo dvorište, pretražila bunare i tri okolna dvorišta, ali ostatke nisu pronašli.

Dok im Jozef prije nekoliko dana nije otkrio gdje su Kristinine kosti.

PODRŽAVA DODIKA? Mađarski šef diplomacije protiv sankcioniranja političara i intervencija stranaca u BiH

Seksualno ih je zlostavljao

   - Bio je četvrtak navečer. Vidio sam policiju kako dolazi u ulicu do nas, točno do kuće u kojoj je živio   očuh. Kad sam stigao, pronašli su ostatke kostiju za koje vjeruju da pripadaju mojoj sestri - kazao je Atila, brat nestalih sestara. 

 Obje djevojke nestale su u siječnju 2009. pod misterioznim okolnostima. Vjeruje se kako su se često svađale s očuhom te ih je on fizički i seksualno zlostavljao. Aleksandrini ostaci pronađeni su prošlog ljeta, zakopani kod kuće gdje je živjela s očuhom i majkom.  

- Jozef navodno tvrdi da se Kristina razboljela, da je udarila u glavu i preminula. On ju je umotao u plahtu i zakopao u dvorištu kad je pao mrak - priča brat koji dodaje da je Jozef zbog jakog mirisa tijelo sasjekao na komade. Očuh je negirao ubojstva.

- Očajan sam, sve je ovo bolno, ali sad barem znamo kako stvari stoje. Sestre su konačno opet zajedno - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • liliZG2.0 10.07.2023.

    mađarski oršoši

  • Lunasol 10.07.2023.

    Uvijek su bližnji u pitanju, pretužno, ne znamo sa kim živimo .Strašna činjenica .

  • Plavusa 13 Pink G 09.07.2023.

    Gdje je bila majka cijelo to vrijeme?

Komentiraj...
Vidi sve komentare